Víz alatti futópadotot is tartalmaz az új generációs masszázsmedence

Különleges, víz alatti futópadjával a masszázsmedencék sokoldalúságát emeli új szintre az Endless Pool Fitness System.  Futáshoz, gyalogláshoz és izületkímélő mozgásformákhoz is bátran ajánlott eszköznek a kadriovaszkuláris előnyök mellett, rengeteg egyéb értéke van.


A szárazföldön végzett aktív mozgás során tapasztalt izületi mellékhatásokat kiküszöböli a vízbe helyezett futógép, amely az egészen lassú sétától a gyors futásig többféle sebességre állítható. A kímélő mozgás csökkenti a sérülések kialakulásának kockázatát, és a mozgásukban valamiért nehezített sportolni vágyók számára a víz felhajtó ereje megkönnyíti az első lépéseket. 

A futópad fokozatainak beállítása mellett az ellenáramoltató rendszerrel bíró medencében a vízáramlás erőssége is szabályozható, így még az aktív sportolóknak is tartogat kihívást az Endless Pool.

Ha szeretne többet is megtudni erről a kivételes medencéről, látogasson el a tavaszt köszöntő SpaTrend Expóra, ahol személyesen is megismerkedhet a termékkel, és most akciós áron válogathat az első osztályú kültéri kikapcsolódást kínáló termékek között.