-
A befúvók száma teszi a jó masszázsmedencét?
- írta: Peitli Csilla
- 2018.03.06
Mitől lesz jó és közkedvelt egy masszázsmedence? Az alapanyagok minősége számít? A könnyű kezelhetőség, netán a változatos masszázsprogram a döntő? Ma már nem kell választani, mindez együtt is megkapható! ...
Bővebben
Cimkék:
Szerző - Peitli Csilla
-
Forró édesburgonya levessel előzze meg a megfázást
- írta: Peitli Csilla
- 2018.03.06
A hideg, esős, náthás időszakban a testnek és léleknek is igazi gyógyír egy forró tányér leves. Az édesburgonyából készült gazdas leves tartalmas, vitaminokban gazdag és nagyon finom, a grillen szerzett ...
Bővebben
Cimkék:
-
Lepje meg magát egy fiatalító arckezeléssel és mi is megajándékozzuk!
- írta: Peitli Csilla
- 2018.03.06
Ünnepeljük együtt március 8-án a nőket, és a várva várt tavaszi megújulással együtt a fiatalos megjelenést, az egészséges bőrt és a belső harmóniát! A világhírű anit-aging kozmetikai család egy kezdvezményes ...
Bővebben
Cimkék:
-
Milyen víz kell a masszázsmedencébe?
- írta: Peitli Csilla
- 2018.03.06
A vízminőség nemcsak a fürdési élmény maximalizálása miatt központi eleme a masszázsmedencéknek, de az egészség szempontjából is kikerülhetetlen faktor. Milyen az ideális víz a medencébe? ...
Bővebben
Cimkék:
-
Emiatt ne kenje fel korán a BBQ szószt!
- írta: Peitli Csilla
- 2018.03.05
Szeretne a grillezett húsnak új dimenzókat adni a több rétegben felvitt, karamellizálódott BBQ szószokkal? Akkor az időzítés mesterévé kell válnia, különben keserű szájízzel hagyja ott a felfűtött rácsokat. Szó szerint! ...
Bővebben
Cimkék:
-
Különlegesség húsvétra: Mézes füstölt sonka
- írta: Peitli Csilla
- 2018.03.05
Ha húsvét, akkor sonka! Idén ne egy bolti verzióval készüljön az ünnepre, hanem készítse el saját maga, ezt az íncsiklandóan finom, fényes és illatos sonkát, amivel még egy nagyobb társaságot ...
Bővebben
Cimkék: