3 innovatív műszaki megoldás a Softub tervezőitől

Kerek, könnyű, és gyakorlatilag a vízen kívül csak egy áramforrást igényel: bizony, létezik olyan minőségi masszázst kínáló jakuzzi, aminek telepítése nem igényel előzetes tervezést, vagy speciális hely kialakítását. Íme, három leleményes megoldás, ami igazán rendkívülivé teszi a világ legcsendesebb medencéjét!


Minőségi borítás

A Leathertex külső borítás védelmet biztosít a káros időjárási viszontagságok ellen: legyen szó tűző napsütésről, vagy épp fagyos téli napokról, a Softub medencék színe nem fakul, töretlen teljesítményük pedig az év minden napján maximális kikapcsolódást kínál.

Energiatakarékosság

A motor által elvesztett hőt újrahasznosítva, a Softub jakuzzik a szokásosnál is alacsonyabb, energiatakarékos működést képviselnek.

Kényelem

A medence belső kényelméért a különleges Polybond hab felel: engedje ki a fáradt gőzt, és hagyja, hogy a Softub legyen testi-lelki feltöltődésének kedvenc helyszíne.

Fedezze fel ön is a SpaTrend lenyűgöző kínálatát a nyártól búcsúzó Expo során: látogasson el Ürömre augusztus 24. és szeptember 2. között, találja meg álmai masszázsmedencéjét, vagy kertje új stílusának nem csupán meghatározó, de időtálló, minőségi elemeit is egyben! Az eseményre itt regisztrálhat.

Címkék:

expo softub