3 praktika, hogy könnyebb legyen a medence feltöltés

A masszázsmedence részleges vagy teljes feltöltésére legalább negyed évente sort kert keríteni, ha meg akarja őrizni a kristálytiszta vizet. A folyamat mechanikájáról a használati útmutatóban eleget olvashat, így mi inkább olyan hasznos információkat osztanánk meg önnel, melyek megszerzéséért több szakemberünk súlyos árat fizetett.


Időzítő

A medencék teljes feltöltése nem egy rövid folyamat, és mivel különösebb felügyeletet nem is igényel a dolog, nyugodtan elmehet addig mást intézni. Egy időzítő beállításáról azonban mindenképpen gondoskodjon, nehogy elfelejtsen visszamenni. A túltöltés komoly károkat is okozhat a gépezetben, a felesleges vízfogyasztásról nem is beszélve.

Szűrőtisztítás

Ha egy kicsit csökken a vízszint, használja ki a helyzetet egy szűrőtisztításra. A szűrő rendszeres tisztítása vagy akár cseréje, lehetővé teszi, hogy ne az egész medencényi vizet kelljen leengedni, elég csak egy részét lecserélni és tisztával pótolni. Így kevesebb vegyszer is fogy, és a vízszámla is barátibb árat mutat majd.

Szűrje a vizet is

A medence szűrő a már betöltött vizet szűri, de ne elégedjen meg ennyivel. Már feltöltésnél használjon szűrőt a feltöltő csőnél, hogy a csapból vagy kútból érkező víz is átmenjen egy szűrésen. Ha ilyen nem áll rendelkezésére, akkor a vizet vezesse át a medence szűrőjén, hogy az végezze el az új víz szűrését is.

Szeretné otthona biztonságában élvezni a forró vizes masszázs minden pozitív élettani hatását, akkor válogasson a legjobb masszázsmedencék között, és vigye haza már ezen a nyáron a tökéletes élményt.