3 tipp a masszázsmedencék vízkezeléséhezVízkezelési tippek masszázsmedencékhez

Ha már túl van a vásárláson és az első csobbanás örömén, felmerülhet a kérdés, hogy milyen gyakran és mennyi időt kell karbantartásra szánni, hogy minden úgy működjön, ahogy szeretné. A jó hír, hogy nem sokat, de azt következetesen.


A masszázsmedencék karbantartása nem kíván sok energiát vagy időt a tulajdonosok részéről, hiszen a modern medencék fejlett szűrőrendszerrel dolgoznak és erős a keringető motorjuk is. Van azonban pár dolog, amit megtehet, hogy maximális biztonságban és kényelemben élvezhesse medencéje előnyeit.

AquaFinesse Hot Tub: Kifejezetten masszázsmedencékhez készített víztisztító adalékanyag, amely kímélő és környezetbarát módon óvja a vizet és ezáltal önt is. Használni mindössze heti egyszer kell, és ez a pár perc elég arra, hogy biztonságban tudhassa a saját és vendégei egészségét.

Filter Cleaner: A szűrő tisztítja a vizet, de ki tisztítja a szűrőt? Erre szolgál a Filter Cleaner, amely növeli a szűrű hatékonyságát és hosszítja annak élettartamát.

Uszodai vízkezelő rendszer: Bár a legtöbb uszodai szer nem alkalmas masszázsmedence karbantartásra, az AquaFinesse Pool Puck kivételt jelent. Hetente egyszer bátran használható meleg vizes medencében is, ezalatt csökkenti a medence falán lévő lerakódások mértékét, lágyítja a vizet és a megfelelő pH érték beállítását is elvégzi.

Ha szeretne többet is megtudni az AquaFinesse vízkezelőkről, látogasson el oldalunkra, ahol mégtöbb információ várja a környezet-, és bőrkímélő termékcsaládról.