5 tipp a téli masszázsmedence használathoz

A rendszeres masszázsmedence használatról a téli hónapokban sem kell lemondanunk. Íme, néhány egyszerű trükk, ami nagyban megkönnyítheti a jakuzzi karbantartását a hideg évszak során.


  1. A megfelelő tető

Ne feledjük: a hatékony szigeteléshez a magas minőségű tető is hozzátartozik! A Hot Spring nagy figyelmet fordít arra, hogy minden egyes kiegészítőjét az adott medence méreteihez, típusához és helyigényéhez igazítsa. Ennek köszönhetően a Hot Spring masszázsmedencék akár mechanikusan is nyitható/zárható teteje maximális védelmet nyújt, így még a téli időszakban sem kell a víz hőmérsékletének jelentős csökkenésétől tartanunk.

  1. Figyeljünk a vízszintre

A megfelelő vízszint hideg időben még a szokásosnál is fontosabb: a fagy megrongálhatja a masszázsmedence külső-belső alkatrészeit. A probléma kialakulását azonban könnyedén elháríthatjuk a szükséges mennyiségű meleg víz segítségével.

  1. Tartsuk tisztán a medencét

A medence tisztán tartása természetesen télen is ugyanolyan fontos. Ez akkor sincs másként, ha esetleg ilyenkor ritkábban használnánk a berendezést: a szokásos karbantartási menetrend megőrzése a fagy elleni védelemben is nagy szerepet játszik.

  1. Napi 20 perc az egészségért

A test számára megterhelő lehet az erőteljes és hirtelen hőmérsékleti változás. Egészségünk megőrzése érdekében a téli időszakban érdemes figyelni arra, hogy kifejezetten hideg időben 20 percnél ne töltsünk többet a medencében, bármennyire hívogató is a forró víz ölelése.

  1. Alakítsa ki saját téli wellness terét

Dobja fel a hangulatot néhány égősorral, vagy más ötletes kiegészítővel! Teraszmelegítők segítségével még biztonságosabbá teheti téli wellness terét – az elektromos eszközök medence közelében való használatára azonban minden körülmények között ügyeljünk!

További részletekért kattintson a SpaTrend weboldalára, vagy látogasson el személyesen a bemutatótermek egyikébe, ahol az otthoni wellness szakembereitől kaphat választ kérdéseire!

Címkék: