8 érv a masszázsmedence vásárlás mellett

A masszázsmedence nemcsak egy életérzés vagy egy kád forró víz. Ennél sokkal több! Hihetetlen életminőség javulást hozhat az életedbe, egységügyi, lelki és szociális területeken is. Hogy mégis mit tud többet, azt összeszedtük 8 pontban.


1. A masszázsmedence enyhíti a különféle fájdalmakat, ellazítja a feszült izmokat és csökkenti a stressz testre gyakorolt negatív hatását. Felfrissít és energetizál a masszázsnak és a meleg víznek köszönhetően.

2. Segít megszabadulni a feles kilóktól. A New England Journal of Medicine vizsgálatai alapján azok, akik rendszeresen használják a masszázsmedencéjüket, csupán azzal, hogy a vízben ücsörögnek, akár heti fél kilótól is megszabadulhatnak. Tökéletes kiegészítő, ha szeretnél tudatosabban és egészségesebben élni.

3. Egy tökéletes program arra, hogy együtt lehess szeretteiddel. A meleg vízben ülve mindenki könnyebben nyílik majd, javul a hangulat, így nemcsak romantikára, de a gyerekekkel való játékra és beszélgetésre is kitűnő.

4. Tökéletes téli program, ha nem szeretné fagyoskodni, de a természet közelségére sem akarsz lemondani. Míg odakint tombolnak a mínuszok, addig a medencédben te jó melegben élvezheted a tájat lassan belepő havat.

5. Javítja az alvás minőségét. Jobban és gyorsabban alszol majd el egy-egy masszázsmedencés szekció után, így azoknak, akiknek problémájuk van az elalvással, különösen ajánlott. Megnyugtat, ellazít és még a stresszes időszakban is segít lecsendesíteni az elmét.

6. Felfrissülésre vágysz? Akkor a legjobb hely ennek orvoslására a masszázsmedence. Egy fárasztó időszak, az év végi hajtás vagy csak egy húzósabb edzés után is úgy érzed majd magad, mint akit cseréltek. És mindez ott van helyben! Nem kell a wellness hétvégére várnod, akár minden nap élvezheted az otthoni wellness, hogy nyaralásnak érezd az egész életed.

7. Segít megőrizni a jó kedélyed és az egészséged! A hidroterápia és a meleg víz terápiás hatása együttesen rengeteg egészségügyi problémán segíthet. Csökkenti a vérnyomást, az álmatlanságot és pozitív hatással van a cukorbetegségre vagy éppen a fejfájásra.

8. A  sport és a játék helyszíne is lehet. Vízbiztonságot szeretnél vagy éppen átadnád ezt a tudást a gyerekeknek? A masszázsmedencés játékokkal könnyen és „munka” nélkül szeretheted meg a vizet. Végezheted itt az edzés előtti nyújtást vagy az edzés utáni levezetést, de akár az egész edzést áthelyezheted ide. Próbáld ki a vízi jógát, és mindig kéznél lesz a sportolási lehetőség, ha esik, ha fúj.

+ 1 Szeretnéd felélénkíteni a romantikus kapcsolatod? Akkor itt az idő egy kis szexi time-nak a vízben. Kellemes időt tölthetsz el partnereddel a meleg vízben pihenve, beszélgetve, összebújva!