8 fős paradicsom a mennyei masszázs ígéretével

Nyolc felnőtt is kényelmes elfér a Caldera Spas egyik legnagyobb masszázsmedencéjében, hogy együtt élvezhesse barátaival és családjával a változatos masszázsok kényeztető erejét.


Ha ön is szeretné élvezni a pihenésre kifejlesztett Cantabria medencét, ahol a finom vonalak és testkövető hajlatok mind úgy lettek kidolgozva, hogy a legtökéletesebb kényelemben élvezhesse a kikapcsolódást, tegyen egy próbát a Caldera Spas legjobbjával!

A medence legapróbb részletei is azt segítik, hogy arra a fél órára míg elmerül a forró vízbe, átélhesse a varázslatot. Az Cantabria alja a folyómeder kövezetét imitálja, instant talpmasszázst kínálva. A buborékok és a vízsugarak változatos erősségben és szögben masszírozzák a lazításra vágyó izmokat, a meghitt hangulatról pedig két vízesés, a világítás és az audiorendszerek gondoskodnak.

 

A hét ülőhellyel és egy fekhellyel rendelkező medencében 74 jet szolgáltatja a teljes testre kiterjedő masszázsélményt a talpaktól a nyakig. Víz alatti és víz feletti befúvók dolgoznak együttesen azon kiszállás után teljesen ellazultan, új emberként szálljon ki a meleg víz öleléséből.

Próbálja ki és beleszeret a kényelem luxusába!