A jakuzzik császára: A HotSpring Sovereign

Mérete miatt a Sovereign a társas események remek kiegészítője: az egy fekvő- és 5 ülőhelyet kínáló masszázsmedence 27 befúvójával tökéletes masszázsélményt nyújt, stílusos megjelenésével pedig elegáns berendezésként egészíti ki életterét.


Az amerikai HotSpring már negyedik évtizede szolgálja ki azok igényeit, akik saját otthonuk komfortjában szeretnék megtapasztalni a teljes kikapcsolódás üdítő érzését. A Sovereign a tengerentúlon és Európában egyaránt hamar népszerűvé vált, és Magyarországon is egyre többen választják ezt a berendezést: az otthoni wellness tér kialakításához elengedhetetlen masszázsmedence kül-és beltéri használatra egyaránt alkalmas, stílusos megjelenésével pedig különleges hangulatot kölcsönöz a terasznak, kertnek, vagy épp belső térnek egyaránt.

Fedezze fel ön is a SpaTrend lenyűgöző kínálatát a nyártól búcsúzó Expo során: látogasson el Ürömre augusztus 24. és szeptember 2. között, találja meg álmai masszázsmedencéjét, vagy otthona új stílusának nem csupán meghatározó, de időtálló, minőségi elemeit is egyben! Az eseményre itt regisztrálhat.