A karosszékek kényelme a kertben is élvezhető

A maximális kültéri kényelem figyelembe vételével készült az Ethos kerti karosszéke, amelyben a több órás pihenés után sem fájdul meg a hátunk.


A polyrattan külső és bőr hatású belső elegáns kinézete kiemeli a karosszéket a tucat kerti bútorok közül. A világhírű Ethoshoz méltán az első osztályú minőség az anyaghasználatban és a megjelenésben is visszaköszön.

A beltéri karosszékek vendégmarasztaló kényelmét leképező fotel ívelt háttámlája és puha karfái szinte körbe ölelik a benn ülőt, és szilárd tartást adnak a hátnak.

Az Ethos Parga fotelja tökéletesen alkalmas hosszú esti beszélgetésekhez, kerti olvasásokhoz vagy a természet szépségének tartós csodálatához. Kényelmet, puhaságok és tartást adva a kültéri tartózkodáshoz.

Fedezze fel ön is a SpaTrend lenyűgöző kínálatát a nyártól búcsúzó Expo során: látogasson el Ürömre augusztus 24. és szeptember 2. között, találja meg álmai masszázsmedencéjét, vagy kertje új stílusának nem csupán meghatározó, de időtálló, minőségi elemeit is egyben! Az eseményre itt regisztrálhat.