A nappalik kényelme már a teraszon is elérhető

A hagyományos kültéri bútorok darabosságát a nappalik puha, vendégmarasztaló kényelmére cserélte a SpaLounge kínálata. Az már első pillantásra is látszik, hogy az Ivory ülőgarnitúraszett akármelyik dizájnos lakásban megállná a helyét, mint központi bútorelem, de anyaghasználata teszi igazán különlegessé és kültéren alkalmazhatóvá.


Az Ivory harmonikus és tisztaságot kölcsönző színválasztása a legtöbb kültéri bútor esetében nem lenne szerencsés választás, mert a fehér vásznon és a világos faelemeken gyorsan nyomot hagy az időjárás. A SpaLounge luxusbútorainál ettől azonban nem kell tartani, mert a különleges technológiával előállított sunbrella anyag ellenáll a szélnek, az esőnek és a napsugaraknak is.

A rendkívül tartós színhatást egyedi gyártási eljárásának köszönheti a bútor, mely révén a színt a szálák belsejébe zárják, így azok hosszú évek múltán sem fakulnak meg. Az anyag ettől teljesen vízállóvá is válik, emiatt a bútorok tisztítása is nagyon egyszerűen, szappanos vízzel megoldható,

Ha ilyen és ehhez hasonló prémium bútorokkal szeretné berendezni teraszát, jöjjön el az Országos Kerti Bútor Vásárra, hogy megtalálja és kedvezményes áron vihesse haza álmai kültéri bútorait.