A párnatrükk a kertben

A kert zöldell, él, virágzik és olykor burjánzik. A kerti bútor jobban teszi, ha nem harsogja túl. Egyszerű párnatrükkel érdekessé tehetjük a látványt anélkül, hogy versenyre kelnénk a csodálatos természettel.


A nyitóképen fehér  alumíniumvázas kárpitos bútort látunk szép barna fával kombinálva, 2 egyszerű, csíkos párnával.
Ezt a kompozíciót természetes anyagú, szürkés hasított pala burkolatra állították, mely rusztikus felületű.

Az alábbi fotón is a tompa földszínek dominálnak, újfent fa és fém  társaságában.  A mohazöld párnák itt is csak egy kicsi felületet foglalnak el, mégis egészen más a hangulatuk, mint a rozsdabarnáké a következő képen. Ez  az összeállítás is az ellentétekre épül: világos-sötét, kő-fém-fa-textil, kerek és szögletes.  Ezt a módszert saját kertünkben és otthonunkban is alkalmazhatjuk.

A lenti fotón is a semleges színek dominálnak a harsány zöld háttér előtt. Nagyon szép a fa természetes színe. ezüstös patinája. Ám ez  a két rozsdabarna párna és a barna nyugágykeret nélkül - pedig milyen pici flekkek a képen -, elég unalmas látvány lenne. 

Itt is  fa,  nyersfehér bútor és a semleges, szürke napernyő alkotja a napozóteraszt. Mindegyikük különleges, színtartó, UV-álló és könnyen tisztítható anyagból készül, hogy tulajdonosainak sokáig teljen öröme bennük.   A párnák a tengerzöld és a türkiz 50 árnyalatában pompáznak, ettől válik izgalmassá a látvány.

Kipróbálod otthon?