A társasági élet új központi eleme: Masszázsmedence a minőségi időtöltés jegyében

A hat ember számára is maximális kényelmet kínáló Hot Spring Vanguard masszázsmedence 38 befúvójának köszönhetően biztosít igazi kikapcsolódást a fürdőzők számára. Pihenés közben ráadásul arra is lehetőség nyílik, hogy valóban egymásra hangolódjunk.


Ma már egyre kiemeltebb fontossággal bírnak azok az alkalmak, amiket igazán szeretteinkre figyelve, elmélyült diskurzusok és őszinte beszélgetések jegyében tölthetünk.

A kizárólag ülőhelyekkel rendelkező Vanguard modell a társasági élet új kedvelt színhelye lehet. Az elegáns vonalak mellett négyzónás, színes LED világítás is beépítésre került, valamint egy integrált MP3 lejátszó, vezeték nélküli hangtechnika és tv is található a luxusburkolatba rejtve.

A nagyméretű jakuzzi tökéletes színteret biztosít baráti és családi összejövetelek alkalmával egyaránt. A masszázsmedencék egyik legelismertebb márkájának modellje a magas minőség mellett a tőle megszokott esztétikus megjelentést is garantálja. Két ülőhelyre különleges, teljes masszázsélményt nyújtó fúvókarendszert álmodtak meg a tervezők a maximális feltöltődés érdekében.

Ismerje meg a Hot Spring masszázsmedencék világát és fedezze fel 2018 legfrissebb modelljeit! Az otthoni relaxáció további stílusos, minőségi kiegészítőiért böngészheti a Spatrend sokszínű kínálatát online, vagy a bemutatótermek egyikében személyesen is megtekintheti a prémium termékek széles választékát!

Címkék: