A valódi hidromasszázs titka

Fontos tudni, hogy léteznek levegővel, illetve vízzel operáló masszázsmedencék: ez annyit jelent, hogy bizonyos típusokban mindössze levegőt fújnak a jetek, ami bár buborékokat képes előidézni, a látványon túl nem kínál minőségi masszázsélményt.


A HotSpring medencék minden egyes modelljében olyan jeteket helyeztek el a szakemberek, amik valójában vizet fújnak a medencébe, vagyis rendkívül erőteljes, kellemes hidromasszázst nyújtanak. Fontos az igények felmérése, s erre kollégáimmal mi magunk is nagy hangsúlyt fektetünk. Ha például valaki ízületi, vagy izomfájdalmakkal küzd, akkor mindenképp olyan szériát ajánlunk, amiben az ún. MotoMassage is megtalálható: ez egy a gerinc vonalán fel-le mozgó vízsugár.

A SpaTrend szeptember végéig bemutatótermi készletének exkluzív kiárusításával szeretne mindenkit az egészségtudatosabb életmód felé mozdítani: regisztráljon a weboldalon, s látogasson el a bemutatótermek egyikébe, hogy élőben is megtekintse a piacvezető HotSpring masszázsmedencék széles választékát.

Címkék: