A változékony időjárás ellen vértezze fel magát teraszmelegítővel!

Egy hirtelen jött zápor vagy váratlan lehűlés még azokat is visszaűzi a négy fal közé, akik a fedett terasz alatt biztonságban hitték magukat. A nyári melegek után már pár fokos lehűlés is drasztikusnak és olykor kellemetlennek tűnik. Védje ki az ilyen nem kívánatos meglepetéseket teraszmelegítővel.


Az Italkero embernagyságú teraszmelegítői nem űzik el a felhőket, de a fecskéktől eltérően nagyon is képesek elhozni a nyarat. Az üvegoszlop mögé zárt nyílt láng nagy területen, körülbelül 3 méteres körben szórja a meleget, és a hőérzet javulása mellett a hangulat fokozásáról is gondoskodik.

A teraszok látványos kiegészítőiként a melegítők több kényelmi funkcióval is felszereltek, de legnagyobb előnyük természetesen az, hogy függetlenítenek a külső hőmérséklettől. Nem kell lemondani egy kültéri partit, ha hirtelen esőfelhők kezdenek gyülekezni és nem kell lemondani a szabad térről sem, ha váratlanul hűvösebbre fordulna egy melegnek ígérkező nyári este.

Fedezze fel ön is a SpaTrend lenyűgöző kínálatát a nyártól búcsúzó Expo során: látogasson el Ürömre augusztus 24. és szeptember 2. között, találja meg álmai masszázsmedencéjét, vagy kertje új stílusának nem csupán meghatározó, de időtálló, minőségi elemeit is egyben! Az eseményre itt regisztrálhat.