Alma alakú kényelem: A Magic Apple fotel

Ha egy minden szempontból különleges bútorral szeretné kiegészíteni kertje, vagy terasza hangulatát, ez a kültéri fotel kényelmes perceket és nem mindennapi kikapcsolódást kínál – mindezt ráadásul valóban egyedi formavilággal.


Egzotikus megjelenésével és elegáns stílusával nem mindennapi látványelemként is funkcionál a nemzetközileg elismert Ethos bel-és kültéri bútorgyártó ötletes darabja. A futurisztikus formába öntött, minőségi pihenést ígérő fotel otthona valóban jellegzetes kiegészítője lehet. Egyedi küllemének és ízléses vonalvezetésének köszönhetően, az élvonalbeli márka ismét figyelemreméltót alkotott.

Az Ethos széles választékában egész garnitúrákat és étkezőszetteket éppúgy találunk, mint kanapékat, kávézó összeállításokat, vagy épp olyan apróbb kiegészítőket, mint a virágtartók. Mindezt a legmagasabb minőségben, precíz és ötletes megoldásokkal tarkítva: az Ethos első osztályú termékeiben biztosan nem fog csalódni!

Böngéssze a SpaTrend oldalát, vagy látogasson el személyesen a bemutatótermek egyikébe, és találja meg álmai kerti bútorát!