Az elnyűhetetlen masszázsmedence

Akár kisgyerekek játszóházává kell alakulnia, akár a kamaszok vad buliját kell kiállnia, a FreeFlow masszázsmedencék bírják a strapát. Az elnyűhetetlen anyagból készült hidroterápiás eszköz generációkat szolgál ki.


Kinézete talán nem annyira impozáns, de cserébe szinte elnyűhetetlen az egybe öntött házú masszázsmedence, amit szándékosan elrontani is komoly kihívás lenne. Ha ön egy olyan wellness gépet keres, amivel kevés a gond és biztosan állja az időjárás, a barátok és a család rohamait, akkor ebben a medencében megtalálta álmai megvalósítóját.

A tágas, befújókkal felszerelt medencetér hatékony ellenszere a fájó, merev, beszült izmoknak és tökéletes helyszín a pihenésre. A relaxálást segítő vízesés és a hangulatos víz alatti fények mesebeli kiegészítői az Azure medencének, amit  most kedvezményes áron vihet haza. Az egyszerű telepítésű gépet elég bedugni egy hagyományos konnektorba, és máris indulhat a víz felfűtése.

A medence mellé most egy víztisztító szettet is kap, hogy a kezdeti ismerkedést ne ronthassa el a koszolódó víz látványa, és az első hetek tényleg "nászúton" teljenek.