Egy apró segítség, hogy medencéje mindig tiszta legyen

A nyári melegben megváltást jelenthet egy saját medence, legyen bármilyen kicsi is az. A gyakori vízcsere viszont már nem akkora öröm, így érdemes azt minél inkább elódázni. Ehhez nyújt segítséget az Absorb-it.


Az Absorb-it egy olyan különleges szivacs, ami segít hosszabban megőrizni a víz tisztaságát, megelőzi a víz felhabzását és magába szívja a különböző olajos szennyeződéseket. A testünkről leoldódó olajok, krémek és smink maradványok ugyanis a vízen úszkálva táptalajt jelentenek a biofilmnek. A víz minőségét, illatát is rontó anyagok a fürdés élvezetéből is elvesznek, ezért érdemes őket minél jobban szűrni.

Ez a különleges szivacs magába szívja ezeket a szennyeződéseket, ezáltal segíti a szárők munkáját és őrzi a víz tisztaságát. A szivacs egy tapadókoronggal a medence falához rögzíthető, ami egy helyben, a víz alatt tartja a szivacsot, így könnyen megtalálható és eltávolítható a medencéből.

Használata egyszerű, kényelmes és gazdaságos!

A SpaTrend július 6-án és 7-én különleges nyílt nappal várja a rendszeres masszázsmedence használat pozitív élettani hatásai iránt érdeklődőket: látogasson el a SpaTrend bemutatótermeibe Ürömön, a MAX City bevásárlóközpontban, Nyíregyházán, illetve az Aura Spa üzletében, Veszprémben, és ismerje meg közelebbről az otthoni wellness tér berendezéséhez szükséges prémium termékek széles választékát!