Egy medencében a család

Bár a masszázsmedence üdítő élményét egyedül is élvezhetjük, érdemes szeretteink körében megtapasztalni a különleges kikapcsolódás érzését. A forró, regeneráló hatású vízben való elmerülés már hosszú évszázadok óta a közösségi rituálék fontos része – miért is ne lehetne személyre szabott fürdőző részlegünk saját kertünkben?


A dolgos hétköznapok során alig marad energia a minőségi időtöltésre, márpedig a mély beszélgetések azok, amik igazán összekötnek minket családtagjainkkal és barátainkkal egyaránt. A masszázsmedence nem csupán hidroterápiájának köszönhetően frissíti fel közérzetünket: az izmok ellazítása mellett egy jakuzzi a mentális feltöltődést is nagyban elősegíti.

Az olyan nagyobb méretű berendezések, mint például a Hot Spring Vanguard, vagy Grandee, az egész család számára – akár 6, vagy 7 fő részére – tökéletes kényelmet biztosítanak.

Ismerje meg a Hot Spring masszázsmedencék világát és fedezze fel 2018 legfrissebb modelljeit! Az otthoni relaxáció további stílusos, minőségi kiegészítőiért böngészheti a Spatrend sokszínű kínálatát online, vagy a bemutatótermek egyikében személyesen is megtekintheti a prémium termékek széles választékát!

Címkék: