Egyedüláló masszázstechnikával találkozhat az Aura Jakuzzi Vásáron

Szeptember 20 és 23 között várja a kültéri wellnessre és egészséges kikapcsolódásra vágyó érdeklődőket az Aura Jakuzzi Vásár, ahol megismerkedhetnek a legújabb technikákkal és elmerülhetnek - még csak képletesen - a masszázsmedencék világában!


A Veszprémben tartott négy napos rendezvényen a kültéri wellness minden lehetősége felvonul, hogy a látogatók a lehető legszélesebb választékban lelhessenek rá a saját életükhöz leginkább illő megoldásokra.
A prémium kategóriás termékek a legújabb tecnikai újításokkal karöltve dolgoznak azért, hogy a hétköznapok is egy luxusnyaralás érzetét keltsék, az otthonok vagy a kertek falai között.

A megtalálható a vásáron a HotSpring levédetett masszázsrendszere, a méltán népszerű Motomassage is, amely egyedülálló módon masszírozza a hát izmait. Az erős vízsugár fel-le mozogva dolgozza meg a feszültségtől merev izmokat a gerinc mellett, ami pont olyan érzést kelt, mintha egy szakavatott masszőr kezei tennének csodát a megfáradt tagokkal.

Ha szeretné jobban megismerni a legújabb medencéket és szakértők segítségével rendezné be saját kültéri wellnessét, regisztráljon most, hogy biztosan ott lehessen a vásáron!