Élessze újjá polyrattan bútorát

A nagy igénybevétel még a prémium kategóriás kerti bútorokon is meglátszik. Kopások és foltok jelenhetnek meg, amelyek elcsúfítják az összhetást. Egy kifejezetten erre a problémára létrehozott tisztító és ápolófolyadék jelenti a megoldást a karbantartásra!


A viasszal dúsított tisztítószer egyszerre távolítja el a szennyeződéseket, étel- és italmaradékokat és tisztítja a műanyag rattant. A polyrattan, műanyag és egyéb felületek tisztítására is alkalmas Softcare használata nagyon egyszerű. A tubus szórófejjel ellátott, így adagolása és a folyadék megfelelő helyre juttatása gyerekjáték. A szórófej segítségével a polyrattan egyenetlen felületét is teljesen lefedheti a védő- és ápolószerrel.

 

A viaszt tartalmazó készítmény visszaadja a bútorok eredeti fényét. Ehhez nem is kellt mást tennie, mint lepermetezni a kívánt felületet, majd egy kefe vagy szivacs segítségével áttörölni azt. Ahogy megszárad a készítmény, szépen bevonja a bútor egészsét, és fényes ragyosággal kelti új életre.

Fedezze fel ön is a SpaTrend lenyűgöző kínálatát a nyártól búcsúzó Expo során: látogasson el Ürömre augusztus 24. és szeptember 2. között, találja meg álmai masszázsmedencéjét, árnyékolóját vagy kertje új stílusának nem csupán meghatározó, de időtálló, minőségi bútorait is egyben! Az eseményre itt regisztrálhat.