Élvezze a masszázsmedencét a forróságban is

A legnagyobb nyári forróságban a víz hüvésére vágyunk, nem a masszázsmedence melegére, bármilyen egészséges is ez utóbbi. Nem kell azonban lemondani a jakuzzi élvezetéről még kánikulában sem, elég betartania pár fogást, hogy kiélvezhesse az élménydús csobbanást.


A jakuzzik egyre népszerűbbek a hotelek körében, így nyaraláskor esélyes, hogy összefut vele még az is, akinek nincs otthon sajátja. De a legnagyobb kánikulában hogyan élvezze a forró víz simogatását, ha a hőfokot árnyékban is alig lehet kibírni? Mondunk pár trükköt!

- Ha teheti csökkentse a medence hőmérsékletét addig, amíg normális testhőmérséklet körüli értéket nem kap. Ezt már nem fogja kirívóan melegnek érezni.

- Vegyen egy langyos fürdőt a medence használat előtt, hogy lehűtse a testét és felkészítse a várható hőfokra.

- A medencébe lépés előtt már kezdje meg a hidratálást hűs vízzel, de a jakuzziba is vihet magával kedvenc koktéljából. A lényeg, hogy a meleg közeg hatására fellépő kiszáradás miatt vegyen magához nagyobb folyadékmennyiséget. Hűs italt kortyolgatva a medence vize sem érződik majd melegnek.

- Ha ön egyáltalán nem rajong a melegért, és még ezek után sem vágyik a vízbe, akkor vihet magával hűsítő borogatást. Törülközőbe csavart jég vagy hideg vízbe áztatott törülköző is megteszi, amit meleg érzet esetén a nyakra és a homlokra helyezve hűtheti magát.

Fedezze fel ön is a SpaTrend lenyűgöző kínálatát a nyártól búcsúzó Expo során: látogasson el Ürömre augusztus 24. és szeptember 2. között, találja meg álmai masszázsmedencéjét, vagy kertje új stílusának nem csupán meghatározó, de időtálló, minőségi elemeit is egyben! Az eseményre itt regisztrálhat.