Energiatakarékos és megfizethető a legújabb jakuzzi

A könnyen használható és minden teraszra, erkélyre egyszerűen telepíthető masszázsmedencék legújabb generációja kialakításának köszönhetően szinte elpusztíthatatlan. Pancsoló gyerekek, ugráló kamaszok sem árthatnak a strapabíró héjnak.


A FreeFlow masszázsmedencék titka az erős, egybe öntött héjban kereshető, amely stabil tartást és minimális tömeget jelent. A városi használatra is alkalmas, akár erkélyre is helyezhető medencék súlya ugyanis olyan csekély, hogy akár egy személygépkocsival és emberi erővel is könnyen hazaszállítható.

Digitális panelja egyszerű irányítást tesz lehetővé, hogy a víz hőfokát, a masszázsprogramokat és beépített világítást is gond nélkül állíthassa. A medence egyszerűségét az is erősíti, hogy nincs szükség hozzá alapozásra és bonyolult telepítésre. Akár ön is beüzemelheti saját kezűleg, hiszen egyszerűen csak be kell dugni a medence csatlakozóját a konnektorba. Ez után már csak a gyors vízmelegítés van hátra, hogy élvezhesse a saját masszázsmedence örömét.

Találja meg a SpaTrend kínálatában otthoni nyaralásának alapvető kellékét, vadonatúj masszázsmedencéjét! 2019. július 31-ig a SpaTrend bemutatótermeiben, raktárában és webáruházaiban sorakozó bármely masszázsmedence vásárlása esetén álmai jakuzzija mellé ajándékba hazavihet egy Broil King Baron 340 professzionális gázgrillt, így egész nyárra teljessé válik a kerti kikapcsolódás.