Erre az asztalra felteheti a lábát

Már gyerekként is tudjuk, hogy a maximális kényelemért néha fel kell tenni a lábunkat, de ezen vágyunk gyakran ellenkezik a szűlői óhajjal. A Reno kávézóasztalával ilyen gondunk biztosan nem lesz, hiszen eleve lábtartónként is funckionál.


A kettős (bár egyszerre azért nem ajánlott) funkcióra jól tisztítható, víztaszító anyaga és ideális magassága miatt ideális az asztalka, amely önmagában és egy nagyobb ülőgarnitúra család részeként is megvásárolható. A kertbe és teraszra ajánlott kis asztal alacsony magassága pont kézre vagyis lábra áll, és egy puha, de tartós anyagból készített szivacs is érkezik hozzá, hogy még kényelmesebben pihentethesse rajta lábait.

Alacsony magassága révén, a nyugágyban fekve, kényelmesen elérhető rakodófelületet is biztosít, hogy legyen hova pakolni az aktuális könyvet, mobilt vagy hűsítő koktélt. Tisztítása a párna anyagának köszönhetően végtelenül egyszerű, így többé nem kell aggódni, ha valaki felpolcolt lábbal szeretne pihenni egy hosszú nap után.

Szeretné ön is a lehető legkényelmesebb és sokoldalú bútorokkal berendezni teraszát, hogy kihozza a legtöbbet a nyárból? Akkor keresse fel honlapunkat, ahol további részleteket tudhat meg a magas minőségű kerti bútorokról vagy látogasson el bemutatótermeink egyikébe!