Ezüst golyókkal tisztább lesz a víz

Míg a tiszta vizet mindenki, az emiatt szükséges vegyszereket senki nem szereti igazán. A medencék és masszázsmedencék vízének hosszú távú tisztán tartásában van egy olyan természetes anyag, amire biztonsággal számíthat: az ezüst.


A Caldera Spas medencegyártó cég a kiváló minőségű masszázsmedencéken kívül azok tisztán tartására is kínál megfelelő megoldást. Ezek egyike a Monarch ezüst ion patron, amely az ezüst baktériumölő hatását használja ki a tisztább és kockázatmentesebb fürdés érdekében.

A Monarch tisztító olyan kerámiagolyócskákból áll, amelyek felületét ezüst kolloidos oldattal vonták be. Használat során ez az oldat telíti a masszázsmedence vizét, és így azonnal semlegesít minden baktériumot. Azoknak ezáltal nincs esélyük elszaporodni, és a vizet zavarossá, nyálkássá és rossz illatúvá változtató telepeket létrehozni. 

A készítmény használata nagyon egyszerű: a golyókat a szűrőházba kell tenni, hogy a keringetés bekapcsolásával érintkezésbe kerüljenek a medence teljes vízkészletével. Ennek hatására a baktériumok még a nehezen elérhető helyeken, a csövekben és jetekben sem bújhatnak el.

Caldera Spas bemutatótermi készletének exkluzív kiárusításával szeretne mindenkit a kipihentebb és egészségtudatosabb életmód felé mozdítani: regisztráljon a weboldalon, s látogasson el a MAXCity-be, hogy élőben is megtekintse a masszázsmedencék és tisztítószerek széles választékát.