Androidos okosórák támadása

Mivel nem akarnak lemaradni a versenyben, ezért a iWatch ellenfeleiként megjelentek a piacon a menő, android alapú okosórák is.


Mivel nem akarnak lemaradni a versenyben, ezért a iWatch ellenfeleiként megjelentek a piacon a menő, android alapú okosórák is.

Rezgő elegancia

A Motorola Moto 360 órája a visszafogott eleganciára törekszik. Kijelzőjén egy letisztult számlapos óra látható, ám maga az óra összekapcsolódik a többi androidos készülékeddel. Így az órádon keresztül is eléred a hívásaidat, üzeneteidet, térképeidet, illetve rezgő funkciójával figyelmeztet bejövő hívásokra, vagy más beállított időpontokra. A kijelzőt a megszokott módon, egy-egy érintéssel vezérelheted. Előnye, hogy alig nagyobb egy valódi óránál, ezért nem fogja megterhelni a csuklódat.

Sportos vonal

Az LG új dizájnja a G Watch R inkább a sportos megjelenést követi és a teljesítményét is ehhez igazították. 4 giga memóriájába bőven van hely pakolászni, a sebességért pedig 512 Ram felel, ráadásul a akkumulátorát is felpörgették, így átlagos használat mellet két napot bír ki két feltöltés között.

A nyugalom szigete

Az Asus Zenwatch egyik nagy előnye, hogy áramvonalas, hajlított formájával jobban simul a csuklóra, mint bármelyik versenytársa. A bőrszíj klasszikus kiegészítője az óralapnak, melynek a teljesítménye kifogástalan, ám az aksi ideje épp csak egy nap. Ugyanakkor van benne pár érdekes program, mint pl. az a funkció, hogy megcsörrentheted vele a telefonodat, ha egy kínos szituációban ál-hívásra lenne szükséged. Illetve az órán keresztül a telefonod kameráját is vezérelheted pl. ha tökéletes csoportképet szeretnék készíteni.

Címkék: