Az év 5 legmenőbb ajándéka

Szeretnéd meglepni kedvesed egy praktikus, ám csajos ajándékkal, de férfihoz méltón inkább valamilyen technikai eszközt választanál?


Szeretnéd meglepni kedvesed egy praktikus, ám csajos ajándékkal, de férfihoz méltón inkább valamilyen technikai eszközt választanál?

Ékszerbe zárt egészség

A Misfit Shine egy elegáns ékszer, mely képes mérni a párod sportos aktivitását. Számon tartja, mennyit mozog, fut, úszik, mennyi kalóriát éget, hogyan alszik, mérheted a pulzusát hancúr közben, az adatokat pedig képes szinkronizálni a legtöbb ’almás’ eszközzel. A többi fitnesz kütyüvel szemben a legnagyobb előnye, hogy nem csak technikailag fejlett, hanem szemet gyönyörködtető kiegészítő. Korál, vörös és topáz színben kapható, nyaklánc és karkötő között választhatsz és mintegy 40 000 forintért rendelheted meg.

Retró fényképek

A klasszikus fényképezőgépek formája ihlette a Lomo’Instant Sanremo dizájnját. Ám a régies külső ne tévesszen meg. A kamera teljesen automata, így az amatőrök is tökéletes képeket készíthetnek vele, illetve manuálisan is be lehet állítani a fotózás paramétereit azoknak, akik egy kicsit jobban értenek a fényképezéshez. A készülék 55 000 forintba kerül.

Táska a táskában

Kedvesed táskájában mindig elveszik a kulcs vagy a telefon? A MOD egy olyan bőrtáska melyben a legfontosabb kütyüket egy helyen lehet tartani. A This Is Ground márka táskájában elfér töltő, ceruza, telefon, notesz, vagy ha nagyobb méretet választasz, akkor egy tablet is, és az ára 78 000 forint.

Digitális olvasó

Az Amazon Kindle Voyage egy e-rader, melyen nagy felbontásban olvashattok elektronikus könyveket. Képe élesebb, mint elődeié és felismeri a különbséget napfény és sötétség között. A fényviszonyoknak megfelelően beállítja a kijelzőt, hogy minden körülmények között kényelmes legyen az olvasás. Az ára 66 000 forint.

Mesteri ecsetkezelés

A Wacom Creative Stylus 2 kifejezetten az iPad-hez kifejlesztett nyomásérzékelős toll. Funkcionál ceruzaként, sőt ecsetként is, és ha a hozzá tartozó applikációval együtt használjátok, akkor digitális művészi alkotások is készíthetőek a segítségével. Ezt az iPad kiegészítőt 25 000 forintért vásárolhatod meg.

Címkék: