Szeretsz futni? Akkor ezek neked való karácsonyi ajándékok!

Fanatikus futókat sem a csípős, téli szél, sem a korán nyugvó nap nem tántoríthat el attól, hogy hódoljanak szenvedélyüknek. Őket lepheted meg a következő ajándékokkal:


Fanatikus futókat sem a csípős, téli szél, sem a korán nyugvó nap nem tántoríthat el attól, hogy hódoljanak szenvedélyüknek. Őket lepheted meg a következő ajándékokkal:

Óra, mely lépést tart veled

A Polar M400 kifejezetten sportoláshoz fejlesztett okos óra. Futás közben számon tartja a lépéseidet, megmondja mennyi kalóriát égettél el és GPS segítségével az útvonaladat is követi. A „Smart Coaching” funkciójával minden fontos információt megtudhatsz a teljesítményedről, sőt, a program tanácsot is ad ahhoz, hogy miként teljesítheted a távot legközelebb még hatékonyabban. Az aksija egy töltéssel három hétig működteti az órát, ha a GPS funkciót is használod, akkor nyolc órán át üzemel. Polar M400-at nem egész napi viseletre tervezték, hanem kifejezetten futáshoz. Az ára mintegy 60 000 Ft.

Fény az éjszakában

Azok, akik munka után szeretnek futni, télen csak sötétedés után tehetik meg. Ez esetben érdemes arról gondoskodniuk, hogy ne csak jól lássanak, de őket is észrevegyék. A Petzl Tikka RXP olyan fejlámpa, mely érzékeli a környezet fényerősségét és ahhoz mérten állítja be az izzót. Nem halványul el akkor sem, ha az akkumulátorbancsökken a töltés. Villódzó funkciójával a futóra irányítja a figyelmet. Az USB-n keresztül tölthető fejlámpa 24 000 Ft-ért rendelhető meg.

Stabil hangzás

A Monster iSport Strive felső kategóriás fülhallgató tökéletes hangzással. A fülesek akkor sem csúsznak ki, ha teljes erőbedobással futsz. Vízállóak, így az edzőcuccoddal együtt is kimoshatod őket. Az ára is a minőségnek megfelelő: 25 000 Ft.

Címkék: