Telefonáljunk fényképezőgéppel: itt a Galaxy s4 zoom utódja

A telefonok, táblagépek és a fényképezőképek között egyre vékonyabb a határ. Amatőr, családi fotózáshoz szinte bármelyik okostelefon megfelel, de az igényesebb fotókat kedvelők imájára is megérkezett a kompakt válasz: a Galaxy K Zoom.Az okostelefonként és digitális fényképezőgépként is remekül teljesítő utód a Galaxy s5 zoom helyett kapta a K Zoom nevet, amiben a K az egyébként igencsak feltűnő kamera funkcióra utal. A hátoldalon hatalmas zoommal operáló eszköz, még ha akarná, sem tudná letagadni fényképezőgép voltát, de felépítése mégis sokkal inkább emlékeztet telefonra, mint az elődje esetében.A Galaxy s4 zoom hibáinak kijavítása után egy funkcióiban és teljesítményében sokkal harmonikusabb elektronikai eszköz született, mely elsősorban fényképezőként tudott fejlődni. A 20,7 megapixeles felbontásra is képes kameramodul mellett egy másik kamera is helyett kapott elöl, bár ez már csak szerény 2 megapixelt tud. Emellett van itt nagy teljesítményű xenon vaku, Full HD felbontású videofelvevő és egy tízszeres optikai zoom, ami 240 milliméteres tele állásban. A Galaxy K Zoomnak telefonként sem kell szégyenkeznie. Androidos 4.4.2-es operációs rendszer fut a három színben (fekete, fehér, kék) elérhető modellen, amihez 2 GB RAM és bővíthető 8 GB-os belső memória tartozik. Ezek után már tényleg csak az kérdés, hogy a legújabb selfie nemzedék hajlandó lesz újra a kamera „rossz” oldalára állni?


A telefonok, táblagépek és a fényképezőképek között egyre vékonyabb a határ. Amatőr, családi fotózáshoz szinte bármelyik okostelefon megfelel, de az igényesebb fotókat kedvelők imájára is megérkezett a kompakt válasz: a Galaxy K Zoom.

Az okostelefonként és digitális fényképezőgépként is remekül teljesítő utód a Galaxy s5 zoom helyett kapta a K Zoom nevet, amiben a K az egyébként igencsak feltűnő kamera funkcióra utal. A hátoldalon hatalmas zoommal operáló eszköz, még ha akarná, sem tudná letagadni fényképezőgép voltát, de felépítése mégis sokkal inkább emlékeztet telefonra, mint az elődje esetében.

A Galaxy s4 zoom hibáinak kijavítása után egy funkcióiban és teljesítményében sokkal harmonikusabb elektronikai eszköz született, mely elsősorban fényképezőként tudott fejlődni. A 20,7 megapixeles felbontásra is képes kameramodul mellett egy másik kamera is helyett kapott elöl, bár ez már csak szerény 2 megapixelt tud. Emellett van itt nagy teljesítményű xenon vaku, Full HD felbontású videofelvevő és egy tízszeres optikai zoom, ami 240 milliméteres tele állásban.

A Galaxy K Zoomnak telefonként sem kell szégyenkeznie. Androidos 4.4.2-es operációs rendszer fut a három színben (fekete, fehér, kék) elérhető modellen, amihez 2 GB RAM és bővíthető 8 GB-os belső memória tartozik. Ezek után már tényleg csak az kérdés, hogy a legújabb selfie nemzedék hajlandó lesz újra a kamera „rossz” oldalára állni?

Címkék: