Fontos szempontok a masszázsmedence téliesítésekor

Bár a Hot Spring magas teljesítményű masszázsmedencéi a hűvösebb időjárási körülményekkel is könnyedén megbirkóznak, ha hosszabb üdülést tervezünk, vagy egyéb okokból helyeznénk használaton kívül otthoni wellness berendezésünket, a következőkre érdemes figyelnünk.


1. Bizonyosodjunk meg arról, hogy a víz teljesen tiszta, még mielőtt leengednénk

2. Használjunk nedves porszívót a vízcseppek teljes mértékű eltűntetésére

3. A medence leengedésére egy kerti öntözőcsőre is szükségünk lesz

4. Készítsünk elő néhány törlőkendőt, hogy a medence szélén, felületén lévő esetleges nedvességet is eltűntethessük

5. Propilén glikol fagyálló használatára is szükségünk lesz: semmiképp sem az autók esetében alkalmazott fagyállót használjuk, ez ugyanis mérgező!

A medence téliesítése némi előkészületet igényel, így célszerű már az utazás előtt betervezni a tisztítás, leengedés folyamatát. A Hot Spring jakuzzik karbantartása azonban a lehető legkevesebb gonddal jár – az amerikai tervezők ugyanis arra törekedtek, hogy a hosszú évekre szóló igazi pihenés ígéretével ajándékozzák meg a masszázsmedence vásárlókat.

Októberben ön is könnyedén rátalálhat álmai masszázsmedencéjére: a SpaTrend szakemberei egészen a hónap végéig szezonális ajánlatokkal várják az érdeklődőket. További részletekért kattintson a weboldalra, vagy látogasson el személyesen az ürömi bemutatóterembe, ahol élőben is megtekintheti a Hot Spring masszázsmedencék széles választékát.

Címkék: