Hol van a legjobb helyen a masszázsmedence?

Aki saját, otthoni wellness térre vágyik, annak már a vásárlás előtt fontos döntéseket kell meghoznia. Hány személyes medencét vegyen? Milyen maszázsprogramok legyenek benne? Hova kerüljön a gép? A ma és holnap tartott Aura Expón szakértők segítik majd a legjobb döntés meghozatalába.


Szeretné a forró medencéből élveni a változékony természet egyszerű csodáját? Akkor a masszázsmedencéjét kültérre helyezze, ahol egész évben ön is részese lehet a kinti világnak, és még a legnagyobb zimankóban sem kell a négy fal között kuksolni.

De mennyire macerás egy kültéri medence? Milyen különleges telepítési eljárásra van szükség és mennyire hatékony a vízfűtés a mínuszokban?

A Veszprémben megrendezett Aura Expón és Jakuzzi Vásáron szakértők segítenek megválaszolni a  telepítéssel és üzemeltetéssel kapcsolatos minden kérdését, és segítenek kiválasztani az ön igényeinek leginkább megfelelő medencét.

Léteznek ma már azonnal hazavihető (FreeFlow) medencék, amelyek nem igényelnek bonyolult telepítést, csak be kell dugni őket a konnektorba. A kiváló hőtartással bíró profi szerkezetek a cudar időjárással is megbírkoznak, de a szél, eső és napvédelemről azért érdemes gondoskodni.

Ha szeretné jobban megismerni a legújabb medencéket és szakértők segítségével rendezné be saját kültéri wellnessét, regisztráljon most, hogy biztosan ott lehessen a vásáron!