Itt a strandszezon, lendüljünk formába jakuzzizással!

Az a néhány plusz kiló, a kellemetlen narancsbőr bizony sok bosszúságot okoz a számunkra a fürdőruhaszezon kezdetén. Az edzés mellett tehetünk a bőrfeszesítésért, ha rendszeresen elmerülünk a jakuzzi habjaiban.


A pezsgőfürdőzés többféleképpen segíti a súlycsökkentést és bőrfeszesítést:

- Segít fenntartani az egészséges test és lélek egyensúlyát, melyek nagyon fontosak, ha csökkenteni szeretnénk testsúlyunkat

- Ellazítja a testet, csökkenti a stresszt, az álmatlanság kockázatát

- Segít az edzések közötti regenerálódásban

- Ellazítja az izmokat, csökkenti az ízületi feszességét, az izomlázat, különösen testedzés után, hiszen a súlytalanság érzését biztosítja

- Nyugtatja az izmokat és az ízületeket, növeli azok rugalmasságát

- Enyhítheti az olyan egészségügyi problémák tüneteit, mint a cukorbetegség, artritisz, magas vérnyomás, melyek hátráltathatják a súlycsökkentést.

A masszázsmedence hatása a narancsbőrre

Sok nő életét keseríti meg a narancsbőr, vagy más néven cellulit, mely a bőr alatti zsírszövet ödémája. Okozója a méreganyagok felhalmozódása, a rossz keringés, a víz visszatartása. A zsírlerakódások általában a csípőn, a combokon és a fenéken jelennek meg, és 30 éves kor felett teljesen nem tüntethetők el.  A narancsbőr a felnőtt nők 90%-át érinti, függetlenül attól, hogy túlsúlyosak, vagy soványak-e.

A masszázsmedence használat serkenti a vérkeringést a problémás területeken, ezáltal csökkenti a narancsbőrt, simítja a bőrfelszínt. A hidroterápia regenerálja a kötőszövetet, a pangó víz könnyebben távozik, a bőr egyenetlensége csökken. Egészséges étrenddel és rendszeres mozgással és bőséges folyadékbevitellel kombinálva a masszázsmedence használat látható és tapintható eredményt hozhat.  

Látogasson el a MAX City bevásárlóközpontba a SpaTrend Outdoor Design bemutatótermébe, és találjon rá a Caldera masszázsmedencék között arra a modellre, mely hű társa lesz a pluszkilókkal való harcban!