Profilom 2017. október 23. Hétfő - Köztársaság kikiált., Gyöngyi

5 érv amellett, hogy ezentúl egy új Hot Spring jakuzziban fürdőzz


Elromlott jakuzzi hever a kert végében és újat vennél? Vagy az egyre több bosszúságot okozó a régi, nem hatékony medencéd cserélnéd le egy olyanra, ami nem követel túl sok energiát tőled és a háztartásodtól? Akkor megmutatjuk miért a Hot Spring medence a legjobb választás a jövőre nézve.

1. Csendes mód

A Hot Spring gyártja az egyetlen olyan medencéket, amelyeket bátran a gyerekszoba ablaka alatt is felállíthatsz, biztos nem zavarja majd az alvó csemetéket a működtetéssel járó zaj. A szűrés, fűtés és tisztítás teljesen hangtalanul történik, lehetővé téve a teljes elmélyedést.

2. Masszázs, amire a testednek szüksége van

A legújabb jakuzzik az eddigi legteljesebb körű masszázsterápiát kínálnak. Az egy pontra irányuló sugarak mellett találhatsz pulzáló vízsugaras és körkörös masszázst nyújtó befúvókat is. A teljes testre kiterjedő masszázs szabadon variálható, a befúvók külön-külön is állíthatóak.

3. Környezet- és pénztárca barát

A mai medencék kevesebb energiaigénnyel és hatékonyabb energiafelhasználással rendelkeznek. A havi költségek egy pár évvel ezelőtti modellhez képest is körülbelül harmadára csökkentek az új Hot Springek esetében, miközben a környezetet is kevésbé terhelik.

4. Modern tisztítórendszer

ACE sós tisztítórendszer forradalmi újítást hozott a vízminőség területén. Az egyetlen teljesen beépített sós rendszer környezetkímélő és minimális kemikáliát használ. Emiatt különösen alkalmas érzékeny bőrűek és gyerekek számára. A tiszta víz nem kemény munka eredménye többé, hanem szériatartozék.

5. Csinos vonalak

Végül, de nem utolsósorban: a Hot Spring medencék új generáció követve a legújabb trendeket, jóval kecsesebb, áramvonalasabb és stílusosabb, mint a régi motorosok. Új színek, formák és vízmélységek várják a vásárlókat, hogy személyre szabhassák kedvencüket. Kényelem, szépség és tudás egy technikai újításba csomagolva.

Ha szeretné megtudni, hogy hogyan lehet az ideális masszázsmedencét kiválasztani, töltse le jakuzzi vásárlási útmutatónkat.

Írta: Peitli Csilla
További cikkek a szerzőtől
 Facebook