Profilom 2017. október 24. Kedd - Salamon

A BMW Design Group masszázsmedencét tervezett


A BMW Design Group tervezte Caldera masszázsmedence modellek a kényelem, a stílus és a teljesítmény jelszavát tűzték a zászlójukra. Formaviláguk és tudásuk is a jövőbe mutat, amiről most személyesen is meggyőződhet.

Jöjjön el bármelyik SpaTrend bemutatóterembe Budapesten vagy vidéken, és személyesen is megtekintheti a BMW dijnyertes dijánjával rendelkezó medence sorozatot, ami letisztult vonásaival, erős teljesítményével és sokoldalú masszázskínálatával értékes tagja lesz a családi wellnessnek.

Az autóipar nagyágyújának tervezői idén először működtek együtt egy medencéket gyártó céggel, hogy közös munkájuk nyomán a forma és a funkció tökéletes elegye láthasson napvilágot. Az egyszerű, de praktikus kialakítás minden eleme a kényelmet szolgálja, amiről a masszázsmedencék iránt érdeklődők bemutatótermeinkben meg is győződhetnek.

A december közepéig tartó készletkisöprési akció keretén belül most nagy kedvezményekkel viheti haza a kültéri wellnessben negyven éves tapasztalattal rendelkező Watkins Wellnes és a híres német autógyár közös szerelemgyerekét. Választását a több ezer medence telepítetése során szerzett szakértelemmel segítik munkatársaink.

Az akcióról és az akcióban résztvevő medencékről itt tájékozódhat.

Írta: Peitli Csilla
További cikkek a szerzőtől
 Facebook