A combom körül isteni bizsergést éreztem... - Leteszteltünk egy újabb jakuzzit!

Mindig nehezen értettem bátyám rajongását a masszázsmedencék iránt, de mindez csupán addig tartott, amíg meg nem lepte magát egy különleges Caldera Spas példánnyal. És persze áthívott kipróbálni. Utána már minden érthetővé vált. Tetőterasz és masszázsmedence. Egy ideje ez a két dolog volt testvérem vágyainak netovábbja.


Mindig nehezen értettem bátyám rajongását a masszázsmedencék iránt, de mindez csupán addig tartott, amíg meg nem lepte magát egy különleges Caldera Spas példánnyal. És persze áthívott kipróbálni. Utána már minden érthetővé vált. Tetőterasz és masszázsmedence. Egy ideje ez a két dolog volt testvérem vágyainak netovábbja.

Előbbinek már birtokába jutott, majd egy sportsérülés után az utóbbit is beszerezte magának. Kiállításokon, wellnesshotelekben persze én is találkoztam különféle masszázsmedencékkel, de annyira nem sikerült lenyűgözniük, hogy magamnak is akarjak egyet. Most azonba megtapasztalhattam, hogy milyen egy valóban minőségi, világszínvonalú masszázsmedence.

Először is meglepett, hogy milyen jól mutat. A Caldera 3 személyes Kauai medencéje tekintélyt parancsolóan várt rám, benne már finoman pezsgett a víz, és halk zene szólt a medence rejtett hangrendszere jóvoltából. Egy elegáns lépcsőről léphettem be a kellemesen meleg, kristálytiszta vízbe. Először a fekvőhelyet céloztam meg. Kinyújtoztam, a fejemet a kényelmes párnára helyeztem, és indult a nagy "vízi kaland".

A fúvókák csendben tették a dolgukat: munkához láttak a nyakam körül és a hátamon. A combom körül isteni bizsergést éreztem, ami különösen jólesett az előző napi kerékpártúra után, és a szintén sajgó vádlim sem maradt ki a kezelésből. Stabilan feküdtem a helyemen, mégis úgy éreztem magam, mint akit ringatnak. Közben a bizsergő érzés dögönyözőre váltott és a feszültség az izmaimból kezdett elillanni. Nem tudtam megállapítani, mennyi idő telt el, teljesen belefeledkeztem az élménybe.

A bátyám hangjára tértem magamhoz. Szólt, hogy megmutatná a medence vezérlését, aztán próbáljak ki mindent egyedül. Megtanulni a funkciókat könnyebb volt, mint gondoltam, és szinte a kezemet sem kellett kinyújtanom. Először is bekapcsoltam a világítást, amit a víztükör hihetetlen módon vert vissza. Már ezért megérte - gondoltam.

Aztán átcsusszantam az ülőszekcióba, és az új pozícióhoz új zenét választottam. Kicsit aggódtam, hogy kihűl a víz, de  a bátyám megnyugtatott, hogy a Kauai különleges fűtése és szigetelése gondoskodik az állandó vízhőmérsékletről. Nem hagyott nyugodni a medence harmadik helye, ahol megint másként történt a masszázs. Itt a nyaki csigolyák és a lapockák körüli izmok kerültek célkeresztbe, miközben a lábaim körül finoman örvénylett a víz. Besötétedett, így a LED-ek fénye még feltűnőbbé vált. Végül visszalebegtem a fekvőhelyre. Nekem most ez jött be leginkább...Zárásképp a legfinomabb masszázst választottam ki, ami stimulálja a nyirokkeringést és feszessé teszi a bőrt. És valóban, a bőröm egy kiadós kozmetikai rituálé után szokott olyan állapotban lenni, mint most, majd' egyórás hidromasszázs után. 

Az izomláznak nyoma sem volt, az enyhe fejfájásomat mintha elfújták volna, könnyednek, frissnek és vonzónak éreztem magam. Ezért mindenképpen egy hatalmas köszönömmel tartozom a testvéremnek, no meg azért is, hogy végre megtapasztalhattam, hogy milyen a nagybetűs masszázsmedence.

A jakuzzi technikai adatait itt találod: www.calderaspas.hu

Címkék: