A kültéri medencések új legjobb barátja

A kültéri medencék a környezeti elhelyezkedésük révén sokkal inkább ki vannak téve a szennyeződéseknek, mint a négy fal között található társaik. Megelőzéssel és a megfelelő vízkezelési módszerekkel a tiszta víz azonban a kertben is garantált.


A szennyeződések jelentős részét a kívülről behurcolt anyagok adják. Ezek közé tartozik a testről leváló bőr, izzadság, smink, por és a levegőből érkező állati, növényi és szervetlen szennyeződések. A vízben ezek az anyagok felborítják a víz kémiai háztartását és az elszaporodó baktériumok valamint egyéb organizmusok egészségtelenné, zölddé, szagossá és rossz tapintásúvá tehetik a vizet.

Ennek megelőzésére fejlesztették ki az AquaFiness termékeket, amelyek együttes erővel veszik fel a küzdelmet a szépérzékre és az egészségre is káros szennyeződésekkel. Az AquaFinesse folyadék a klór alapú tisztítószerek munkáját segíti, amelytől egyrészt a vízkarbantartás esedékessége heti egy alkalomra redukálódik, másrészt csökken a felhasználáshoz szükséges klórmennyiség is. A tisztítótabletta a szűrő munkáját is segíti, mivel a rajta átfolyó vizet is tisztítja. 

A két tisztítószer (amelyek nem vegyszerek) együttesen heti pár perces munkával tartósan egészséges és tiszta, az egész család számára élvezhető vizet nyújt.

Ha Ön is szeretné otthonában élvezni a professzionális masszázsmedencék egészségre és a társas összejövetelekre gyakorolt pozitív hatását, kattintson weboldalunkra, vagy látogasson el bemutatótermeink egyikébe!