Profilom 2017. október 22. Vasárnap - Előd

A Limelight masszázsmedencék erősségei


A HotSpring masszázsmedencék Limelight sorozata az ellentmondások tökéletes harmóniáját kínálja. Az elegáns külső erőteljes belsőt takar és a színes, életteli szórakoztató elemek is megférnek a kényeztető masszázst kínáló befúvó arzenál mellett.

Az elegáns vonalvezetésű Limelight medencék az olyan nagyobb társaságok számára készültek, akik értékelik a kényelmet. A 4-8 személyes kialakítású, fekvő- és ülőhelyet egyaránt felvonultató jakuzzik élen járnak a szórakoztatásban. A látványos Vidro vízesést, színes LED világítás és vezeték nélküli TV és audio rendszer teszi a kerti partik sztárjává.

A thermo tetővel érkező masszázsmedencék széles választékát kínálják a rozsdamentes acél befúvóknak, melyek az egész testet átmasszírozzák. A csoportokban elhelyezett és működtetett befúvók irányított, pulzáló és forgó masszázst is nyújtanak, elsősorban a hát részre koncentrálva.

Combination befúvók:

Állítható erősséggel és iránnyal rendelkező befúvó csoport, mely pulzáló, körkörös sugárral kényezteti a testet, a vállak, a hát és a láb részekre koncentrálva.

Combination XL befúvók:

A Combination fúvókáknál nagyobb átmérővel és erővel dolgozó befúvók, melyek szintén irányíthatóak. A medencék több pontján is találkozhatsz velük, általában az ülő- és fekvőhelyek hátrészénél.

Direkt befúvók:

A nyugtató és izomlazító masszírozást garantáló direkt befúvók szintén személyre szabhatóak. Az ülő és fekvőhelyeknél is megtalálhatóak, ez utóbbi helyen egy négyes, kifejezetten a vádlik masszírozására kifejlesztett, befúvócsoport várja a pihenni vágyókat.

Gyere el az augusztusban tartott SpaTrend Expóra, ahol személyesen érdeklődhetsz a medencékkel kapcsolatos tudnivalókról.

Írta: Peitli Csilla
További cikkek a szerzőtől
 Facebook