Profilom 2018. február 18. Vasárnap - Bernadett

A nagy tavaszi medencetisztításnál ezekről se feledkezz meg


A tavaszi nagytakarításból a masszázsmedence sem maradhat ki, ezért a szokásos helyeken kívül ajánlunk még pár könnyen koszolódó helyet, amit gyakran elkerül a szivacs. Pár perccel több munka és ragyogni fog az egész medencekörnyék.

Távirányító

A mai masszázsmedencék többségéhez jár valamilyen távirányító panel, amely gyakran kézbe kerül, így bőven van lehetőségük a baktériumoknak megtelepedni a felületén. Komoly takarításra azonban nincs szükség, elég egy fertőtlenítő kendővel alkalmanként letörölni, hogy biztos lehess benne, nem kapsz el semmit a távirányítótól.

Lépcső

Ha nincs valamilyen kirívóan feltűnő folt rajta, akkor általában a lépcső takarítást is könnyen elintézzük egy vállrándítással. Ennél valamivel mégis többet érdemel. A kisebb résekben vagy a lépcső anyagában (fa) könnyen megül a nedvesség, ami tökéletes táptalaj a baktérium, a gomba és a penész számára. Ugyanez vonatkozik a kilépőre is, de míg azt általában elég magas hőfokon kimosni, a lépcsőt muszáj legalább havonta egyszer lemosni fertőtlenítővel.

Tető

A masszázsmedence teteje is különös odafigyelést igényel. A tetejét és az alját is el kell mosni, mert az előbbire a por és a kosz rakódik le, addig az utóbbira a víz párolgása miatt kiülő penész okozhat gondot. A tető lemosásához szappanos meleg víz is elég, de ha a moha vagy a penész már felütötte a fejét, akkor vedd elő a fertőtlenítőt.

 

Ha eszedbe jutott már, hogy milyen jó lenne nap, mint nap élvezni a jakuzzizás jótékony hatásait, nézz be a Caldera Spa kulisszái mögé, ahol biztosan megtalálod álmaid masszázsmedencéjét. Március végéig most kedvezményes áron válogathatsz a minőségi medencék között!

Írta: Peitli Csilla
További cikkek a szerzőtől
 Facebook