A pőre csobbanások etikettje

A kalandos nyárestékben benne rejlik egy felszabadító meztelen fürdőzés minden esélye. Vannak szabályok erre az esetre? Mégis hogyan kell viselkedni egy ilyen szokatlan helyzetben?


1. Egyedül soha!

Bármilyen csábító is a pőre fürdőzés, ha ezt társaságban szeretnénk űzni, muszáj ezt mások tudomására hozni. Ha mi vagyunk az egyetlenek, akinek túl szűk a fürdőruha, legjobb esetben is furán néznek majd ránk, ami tönkre teheti az egész mókát! Ebben a helyzetben a legjobb a konszenzus, vagy mindneki vagy senki!

2. Alkalmas a hely?

Mielőtt lekapnánk az összes ruhát, érdemes körbe nézni. Az éj leple sokat eltakar, de egy jól kivilágított strand vagy egy szűkre szabott masszázsmedence már nem ilyen kegyes a szégyenlősekkel.

3. Ünneprontók kíméljenek!

Nem mindenki érzi magát egyformán komfortosan, ha meztelenkedésről van szó, de ez még nem ok az ünneprontó távolmaradásra. Irány a víz, akár fürdőruhában is, ez még mindig jobb, mint a parton kivárni, míg a többiek buliznak. Sokan épp a víz takarásában bátorodnak fel, és veszik le a fürdőruhát, hogy csatlakozzanak a pőre szórakozáshoz.

4. Ruhát lopni tilos!

Bármilyen szórakoztatónak is tűnik, elemi udvariasság, hogy a vízből kiszállva mindenki megtalálhassa a ruháját ott, ahova lerakta. A szégyenlős vendékenek érdemes egy törülközőt is a partra helyezni, hogy minél előbb magukra teríthessenek valamit, hiszen a meztelen merülésnek nem a kínos percek szerzése, hanem a szórakozás a célja.

Ha Ön is szeretné otthonában élvezni a professzionális masszázsmedencé egészségre és a társas összejövetelekre gyakorolt pozitív hatását, kattintson weboldalunkra, vagy látogasson el bemutatótermeink egyikébe!