A rádióműsorok is a jakuzzizás jótékony hatásaival foglalkoznak

A magunkra fordítandó időt ugyanúgy be kellene terveznünk a naptárunkba, mint egy tárgyalást. Az egyre népszerűbb masszázsmedencékkel már otthon is, bármikor tehetünk egészségünkért, közérzetünkért.- mondta el Vezse Roland a SpaTrend szakértője a rádió interjúban.


A magunkra fordítandó időt ugyanúgy be kellene terveznünk a naptárunkba, mint egy tárgyalást. Az egyre népszerűbb masszázsmedencékkel már otthon is, bármikor tehetünk egészségünkért, közérzetünkért.- mondta el Vezse Roland a SpaTrend szakértője a rádió interjúban.

Külöleges interjút készített a Trend FM Egészségkód című műsora Vezse Rolanddal, a masszázsmedencék forgalmazásával foglalkozó SpaTrend Kft. tulajdonosával és jakuzzi szakértőjével.

Vezse Roland évtizedes tapasztalatokkal rendelkezik a hidroterápia, a masszázsmedencék és az otthoni wellness tekintetében. A prémium kategóriás amerikai HotSpring masszázsmedencék forgalmazójaként lehetősége nyílt arra, hogy figyelemmel kísérje a magyar emberek wellness iránti egyre növekvő igényét. Hosszú hétvégéken, ünnepnapokon minden wellness hotel megtelik, a stresszes életmód miatt egyre többen vágynak a minőségi kikapcsolódásra. Azt azonban kevesen tudják, hogy minden nap tehetünk egészségünkért, ha megteremtjük otthoni körülmények között a wellness lehetőségét. Ha az életmódunk részévé válik, a víz, a masszázs áldásos hatása, akkor a stressztől is sokkal könnyebben megszabadulhatunk, és boldogabb, jobb minőségű életet élhetünk.

Vezse Roland elmondta, rengeteg ügyféltől érkeznek pozitív visszajelzések. A masszázsmedence rendszeres használata ugyanis nem csak a közérzetükre és egészségükre van pozitív hatással, hanem családi, baráti kapcsolataikra is. És természetesen nem utolsó szempont a jakuzzi tulajdonosok számára a masszázsmedence fogyasztása, egyszerű karbantartása, és az a támogatás, melyet a SpaTrend csapatától kapnak, bármilyen kérdés, vagy probléma merül fel.

Álljon itt bizonyítékul néhány nagy becsben őrzött kedves szó, melyet a SpaTrend Kft. ügyfelei írtak:

„2 éve találtunk a cégre, nem bántuk meg! A vásárolt HotSpring jakuzzival maximálisan meg vagyunk elégedve, remekül működik -25 fokban is!

A Spa Trend Kft munkatársai mindig készségesen álltak rendelkezésünkre, úgy tájékoztatás, szervizelés, bármilyen kérdés felmerülése esetén! Maximálisan elégedettek vagyunk, s csak ajánlani tudjuk mindenkinek!”

„2006 -ban vásároltuk a jakkuzinkat azóta szinte megállás nélkül működik, hibátlanul, nagyon alacsony fenntartási költséggel. Még most is olyan, mintha új lenne. Mindenkinek csak ajánlani tudom a Spa Trend termékeit.”

Ha szeretne Ön is a boldog jakuzzi tulajdonosok táborába tartozni, látogasson el az idei SpaTrend Expora, Magyarország legnagyobb masszázsmedence kiállítására és vásárára augusztus 25. és szeptember 3. között, ahol rátalálhat arra a jakuzzira, mely megváltoztatja mindennapjait.

Címkék: