Profilom 2017. augusztus 24. Csütörtök - Bertalan

A top 4 termék, ami a jakuzzi tisztaságért felel


A medence tisztán tartása kulcsfontosságú az egészség és a elszabadult fürdőzés élvezete miatt is. A rendszeres karbantartás és vízminőség ellenőrzés mellett, rengeteg olyan kiegészítő szer van forgalomba, amely megnyugtatja a bacifóbiás tulajdonosokat is. Nézzünk körül a témában.

Ezüst ion

A Freshwater Ezüst Ion Patron ezüst bevonatú kerámiagolyócskákat tartalmaz, amelyek a vízbe kerülve semlegesítik a baktériumokat. Az ezüst fertőtlenítő hatásának érvényesüléséhez elég a szert a szűrőbe helyezni, ahonnan szétterjedve a medence egész területén kifejti hatását. A víz színét és állagát nem változtatja meg, láthatatlan jelenlétével óvja az egészséget.

Nem egyszerű konyhasóról van szó, lehet kapni kifejezetten medencéhez használt sókat is, melyek ugyancsak a tisztítást szolgálják. A sóból elektrolízis következtében klórgáz képződik, amely fertőtlenít. A só mellett a mesterséges klór adagolása teljesen el is hagyható, hatásuk ugyanis megegyezik. A só mellékhatásaként sajnos nő a víz pH-ja, amely csökkentéséhez külön szer alkalmazása javasolt.

Habzásgátló

A habzásgátló nem árul zsákbamacskát, már a neve is jelzi, hogy a kellemetlen és koszos hatást keltő hab megszüntetésére fejlesztették. A folyadék formájában árusított szer látványos sebességgel fejti ki hatását, és nagy előnye, hogy más szerekkel együtt adagolható, így a szokásos vízkezelési eljárások közé is beiktatható.

pH csökkentő

A vízkezelő szerek gyakran nem várt mellékhatása, hogy növelik a víz pH értékét, ami a kényes egyensúly felbomlásához (és ezáltal bőrirritációhoz, kiszáradt bőrhöz és egyéb kellemetlen tünetekhez) vezet. A pH állandó értéken tartásához használható a pH csökkentő, amely megfelelő keverés mellett még a nagyobb medencék esetében is hatékony munkát végez.

Ha még nincs jakuzzija, de szeretné otthonában élvezni a masszázsmedence jótékony hatásait, látogasson el a SpaTrend bemutatótermeinek egyikébe, ahol most újévi kedvezményekkel vásárolhatja meg álmai jakuzziját.

Írta: Peitli Csilla
További cikkek a szerzőtől
 Facebook