A világ legcsendesebb masszázsmedencéje

A masszázsmedencék fejlődésének egészen új szakaszát képviseli az amerikai Softub, amely nemcsak mobil, időjárásálló és hihetetlenül energiatakarékos, de Whisper technológiájának köszönhetően a világ legcsendesebb medencéje is.


A Softub medencék több szempontból is forradalmi újítást jelentenek a kemény héjú masszázsmedencék piacán. Puha, összenyomható, ezért akár egy belvárosi erkélyre is könnyen telepíthető medencék borítóanyaga a kellemes tapintású és időjárás álló textil bőr.

Eredetileg ezt az anyagot a thermo tetőkhöz használták hivételes hőszigetelési és könnyen formázható tulajdonságai miatt. A szemnek is kellemes látványú és több színárnyalatban előrhető textilbőr később a Softub medencék alapját jelentették, amelyet kifejezetten kisebb teraszokra és a hagyományos medencék számára nehezen elérhető helyekre terveztek.

A medence a kemény héj nélkül jelentősebb könnyeb, összenyomható anyaga miatt pedig városi környezetben is tökéletesen elhelyezhető vagy átrakható. Ehhez igazodva a medence jóval halkabb is lett, hogy még a zsúfolt belvárosban se zavarja a szomszédokat. Az éjszaka csöndjében is csak halkan duruzsoló medence változatos masszázsprogramokat kínál, a medencék méretétől függően 4-7 befúvóval rendelkeznek.

Ha szeretne többet is megtudni a Softub medencékről,, látogasson el a tavaszt köszöntő SpaTrend Expóra, ahol személyesen is megtekintheti ezeket a különleges medencéhez és akciós áron válogathat az első osztályú kültéri kikapcsolódást kínáló termékek között.