Álommedencék Kaliforniából - boldog jakuzzi tulajdonosok tollából

Sok masszázsmedencét kipróbáltam már, és számos kedvencem lett az elmúlt évek során. Ám csupán egyetlen típus miatt repültem át Európát. Idén jelent meg a legújabb Hot Spring modell, amelyet elsőként szerettem volna kipróbálni. az első sajnos nem lehettem, de lehettem a második! Aztán egy hazai kistelepülésen fantasztikus élményben volt részem. Hogy is történt?


Sok masszázsmedencét kipróbáltam már, és számos kedvencem lett az elmúlt évek során. Ám csupán egyetlen típus miatt repültem át Európát. Idén jelent meg a legújabb Hot Spring modell, amelyet elsőként szerettem volna kipróbálni. az első sajnos nem lehettem, de lehettem a második! Aztán egy hazai kistelepülésen fantasztikus élményben volt részem. Hogy is történt?

A GYŐZEDELMES HOTSPRING TRIUMPH

Egy belga család volt az a szerencsés, aki a 0000001 szériaszámú Triumphot megvásárolhatta. A HotSpring cég központja ugyanis Belgiumban van, így ebbe az országba érkezett meg először a gyártó már régóta várt, új masszázsmedencéje. A család a kényelem és a méret miatt döntött e legújabb modell megvásárlása mellett, és amint azt elmesélték, úgy érzik, ezzel letük egyik legjobb döntését hozták meg. Abban eleve biztosak voltak, hogy HotSpring medencét szeretnének. Az energiatakarékosság, a higiénia, a letisztult formavilág és az ígéretes masszázs voltak azok az érvek, amelyek a márka felé billentették a mérleg nyelvét. Különben is, szinte mindegyik barátjuknak ilyen medencéje van. Belgiumban ugyanis nagyon fejlett az otthoni wellness kultúrája. Egy családi házas lakóövezetben nemigen találunk kertet masszázsmedence nélkül.

Az új Triumph boldog tulajdonosai elmesélték, hogy náluk mindenki jakuzziimádó, és így a medence szinte állandóan használatban van. Csekély egy hónap alatt kialakult a rendszer: reggel a szülők, Remco és Chantal használják felfrissülésre. Ébredés után azonnal belecsobbannak a medencébe. Azt mondják, azóta sokkal kiegyensúlyozottabban indul a napjuk. Dél környékén, ebéd előtt aztán a nagyszülők következnek, akik szinte minden nap megmártóznak pihenés és egészségmegőrzés céljából. Nagyapának fáj a háta, ami már az elmúlt egy hónapban nagyon sokat enyhült. Nagyi pedig azért használja, mert szeret a férjével együtt lenni. És persze kikapcsolódni.

A délután a gyerekeké, akik már a teljes baráti körüket – egy népes általános iskolás csapatot – elhoztak ide. Ennek hatására azóta három újabb család vett HotSpring medencét! A nap fénypontja az este, ami az egész családé. Ilyenkor szülők és gyerekek együtt élvezik a masszírozó vízsugarakat, majd a fényjátékok által nyújtott kellemes hangulatot. Hogy meddig lesz ez így…? Azt mondják, most már szinte örökké. Egy szombat este látogattam meg őket, amikor én is kipróbálhattam a most már legendás Triumphot. Hát, azt hiszem megértem a döntésüket. A Triumph minden elemét az elmúlt 35 év összes tapasztalatát figyelembe véve alkották meg. A HotSpring kínálatában általában 8 prémium kategóriás masszázsmedence van folyamatosan. A gyár történetében először gyártanak 9 különböző típust. A helyek elrendezése egy kis- vagy középméretű család számára tökéletes.

A mérethez képest tágas belső két fekvőhelyet kínál, hogy a család egyszerre két tagja is élvezhesse ezek kényelmét. A világhírű és az egész földön szabadalmi oltalommal védett Motomassage ebben a medencében is fantasztikusan masszíroz. Mintha két thai masszőrlány ülne az ember háta mögött, és soha nem szűnő lelkesedéssel kényeztetnék a gerinc melletti izomcsoportokat. A Triumph többi masszázshelye a HotSpring sikermodelljeit idézi, így teljes értékű testmasszázst várhatunk tőle. És a hőszigetelése? Ez biztosítja a rendkívüli energiatakarékosságát. Tulajdonosai azt mondják, ez a medence már alig fogyaszt áramot… 

Címkék: