Amit eddig rosszul tudtál a masszázsmedencékről

Egyre több helyen találkozhatunk masszázsmedencével, de még ennek ellenére is sok tévhit lengi körül ezt a luxusnak tartott rekreációs eszközt. Néhány rosszul rögzült tényről rántjuk le most a lelpet.


Egyre több helyen találkozhatunk masszázsmedencével, de még ennek ellenére is sok tévhit lengi körül ezt a luxusnak tartott rekreációs eszközt. Néhány rosszul rögzült tényről rántjuk le most a lelpet.

A masszázsmedencéket drága fent tartani.

Ez, bizonyos távol keleti vagy európai gyártók által készített jakuzzik esetében, akár igaz is lehet, hiszen sokan az alacsony vétálárért cserébe kevesebb energiát és anyagi forrást fordítanak az energiahatékonyság és jó hőszigetelés elérésére. Szerencsére nem minden gyártó gondolkozik így, többek között Caldera Spas sem, amely nagyon is odafigyel az ilyen részletekre. A gondos tervezés és az első osztályú anyagok miatt egy ilyen medence havi költségét nagyon könnyű 10 ezer forint alatt tartani, és ezért még a napi fürdőzésről sem kell lemondani.

Állandóan foglalkozni kell vele.

Ez régebben talán igaz volt, de ma már rengeteg olyan eszköz áll a rendelkezésünkre, amelyek kiváltják az emberi munkát. Az első osztályú jakuzzik többm akár 4-5 szűrővel is rendelkezhetnek, ami segít a víz állandó tisztán tartásában. Emiatt egy rendszeresen kezelt medence vizét, például elég negyed vagy félévente cserélni, és az AquaFinesse mindenre kiterjedő tisztítószerének bevezetése után a rendszeres vízkezelés is csak heti 5 percet vesz igénybe. 

Egy jó jakuzzihoz jár a tévé, hifi 

A medencék luxus státusza miatt gyakran gondolják, hogy a tévé és az audióberendezés is alapfelszereltsége egy jó medencének. Ez azonban nem igaz. Az igazán komoly gyártók nem a medencék szórakoztató berendezéseinek fejlesztésére fektetik a hangúlyt, hanem az energiahatékonyságra és a masszázsélmény növelésére. Kiegészítő elemként hozzáférhetőek ezek az extrák is, de alapból csak a különleges fénytechnika áll rendelkezésre, amely színterápiás hatásánál fogva képes pozitívan befolyásolni a hangulatot.

Még nem találta meg álmai masszázsmedencéjét? Keresse a professzionális medencéket a SpaTrend országos raktár-kiárusítás és bemutatótermi vásár keretében november 2. és december 2. között. Látogasson el a SpaTernd Outdoor Design Caldera szalonjába a MAXCity áruházba, ahol szakértők segítségével választhatja ki az Ön számára tökéletes jakuzzi modellt.

Címkék: