Profilom 2018. március 21. Szerda - Benedek

Automata tetőemelő: A Foldaway előnyei


A Hot Spring medencéi minden tekintetben rendkívül professzionális megoldásokkal büszkélkedhetnek: precízen megtervezett vonalak, innovatív, úttörő kivitelezés és már-már a képzelet határain is átívelő kreativitás jellemzik a wellness világának egyik legnépszerűbb márkáját.

Ha már megvan álmaink masszázsmedencéje, és természetesen napi használatban áll, a karbantartásra is érdemes figyelmet fordítani, hogy a lehető leghosszabb ideig élvezhessük a pezsgőfürdőzés által kínált élményt. A Foldaway a világ egyik első és egyetlen teljes mértékben automata tetőemelő rendszere, melynek segítségével teljes körpanorámát teremthetünk masszázsmedencénk körül. Pofonegyszerű kezelésének köszönhetően a szerkezet mindenki által könnyedén használható: a speciális vezérlés távirányítóval, de akár mobileszközzel is működtethető.

Ha már ön is hosszú ideje gondolkodik azon, hogy gyökeresen megváltoztassa a hétköznapokba szürkült, levert, erő és inspiráció híján lévő mentalitását, vagy épp hátfájásán, ízületi bántalmain kíván hatékony módszerrel enyhíteni, egy magas minőségű Hot Spring masszázsmedence rég várt megoldást jelenthet életében. Nem érdemes tovább halogatni a döntést, hiszen a Spatrend csapata most exkluzív ajánlattal várja az érdeklődőket. Találja meg álmai masszázsmedencéjét a SpaTrend országos raktár-kiárusítás és bemutatótermi vásár keretében november 2. és december 2. között: látogasson el a SpaTrend ürömi szalonjába, ahol szakértők segítségével választhatja ki az ön számára tökéletes jakuzzi modellt.

Írta: Mező Dóra
További cikkek a szerzőtől
 Facebook