Profilom 2018. február 18. Vasárnap - Bernadett

Biztonságos a medencéd? Ha ezekre figyelsz, az lesz!


Medence körüli biztonság mindig elsődleges fontosságú, de ha úszni nem tudó vendégek vagy gyerekek is vannak masszázsmedencében, a megelőzés még nagyobb jelentőségre tesz szert. Mit tehetsz a kerti parti napján, és mi tehetsz már jóval előtte?


A használat előtt
A víz tisztaságáról és megfelelő pH értékről még a parti előtt bizonyosodj meg. Ha szükséges a kémiai adalékanyagok utántöltése, akkor azt az este előtt legalább egy nappal add a vízhez, így lesz idő a hatás kifejtésére és az erős anyagok feloldódására. Idősek és gyerekek biztonsága érdekében szerezz be lépcsőt vagy korlátot, hogy megkönnyítsd a ki-és beszállást. Nagyobb medencék esetén egy medence riasztó beszerzése is hasznos lehet. Emellett fontos, hogy készülj fel minden eshetőségre, szerezz be elsősegély csomagot, hogy a kisebb horzsolásoktól a nagyobb sérülésekig mindent el tudj látni még a helyszínen.

A használat közben
Kérdezz meg mindenkit, aki a vízbe merészkedik, hogy tud-e úszni, így a felügyeletre szoruló vendégekre nagyobb figyelmet fordíthatsz. Úszni nem tudókat soha ne hagyj felügyelet nélkül a vízben, pláne ne akkor, ha alkoholos italt is fogyasztottak. Folyamatosan ellenőrizd, hogy minden fedél a helyén van-e és, hogy az elektronikához nem érhet hozzá véletlenül senki.

A használat után
A medencéből kiszállva sem dőlhetsz hátra, mert a kiloccsant víz még okozhat problémákat. A legbiztonságosabb megoldás a víz feltörlése, de ha erre nincs mód vagy idő, akkor a megfelelő lábbeliről kell gondoskodni. A vendégek viseljenek csúszásmentes papucsot, amely nem fenyeget eleséssel. 

Ha eszedbe jutott már, hogy milyen jó lenne nap, mint nap élvezni a jakuzzizás jótékony hatásait, nézz be a Caldera Spa kulisszái mögé, ahol biztosan megtalálod álmaid masszázsmedencéjét. Március végéig most kedvezményes áron válogathatsz a minőségi medencék között!

Írta: Peitli Csilla
További cikkek a szerzőtől
 Facebook