Profilom 2018. március 19. Hétfő - József, Bánk

Bőrbarát visztisztítás a szokásos kemikáliák nélkül


A szabadalmi oltalom alatt álló medence tisztítószer család, az AquaFinesse gyors és minden szempontból kímélő módja a tiszta víz megőrzésének. Csínján bánik a kemikáliákkal, csökkenti a fertőtlenítőszerek mennyiségének szükségességét és még időt is sprórol nekünk.

Tudj meg még többet az AquaFinesse termékekről

Az AquaFinesse tisztítószerben nincsenek meg a szokásos kemikáliák, csupán környezetbarát, modern adalékokkal dolozik, így kíméletes a bőrhöz és növeli a medence vízének másodlagos felhasználhatóságát. A tisztító folyadék ráadásul pofonegyszerűen használható, és még napi használat mellett is elég hetente egyszeri alkalommal a vízhez adagolni a szert, amely mindössze egy néhány perces művelet.

Ez az egyszerű és kényelmes módszer hosszú távon garantálja a víztisztaságot, úgy, hogy víz minőségének állandó ellenőrizgetésének réme sem lebeg a fejünk felett.

További részletekért kattintson a Spatrend Maxcity weboldalára, vagy látogasson el a bemutatótermek egyikébe, hogy élőben is megtekinthesse a terméket, miközben szakértőktől kaphat választ kérdéseire!

Írta: Peitli Csilla
További cikkek a szerzőtől
 Facebook