Profilom 2017. október 22. Vasárnap - Előd

Csillagnézős csobbanáshoz válaszd a Capitolo masszázsmedencét


A Caldera Spa masszázsmedence család Capitolója nem tartozik éppen a túl nagy, de a kisméretű medencék táborába sem. Arra viszont pont tökéletes a mérete, hogy a család apraja-nagyja együtt élvezhesse a csobogó habok között a nyáresték csillagfényes varázsát.

Az 5 személyes (két fekvő+ három ülő helyes) Capitolo viszonylag kis helyigényű medencének számít a maga 2 méteres oldalhosszával, így szinte bármilyen apró kert, terasz ideális lakója lehet. Szolid paramétereihez mérten a vízigénye és a medence súlya is baráti, de szerencsére a tudása már korántsem esik az elhanyagolható kategóriába.

A kellemesen tágas érzést keltő belső kialakítás már önmagában is megér egy misét, de a lényeg természetesen itt is az erős vízsugárral dolgozó befúvók hada. A test átmozgatásáért felelős fúvókák összesen 23-an vannak, és a vádli, a talp, a nyak vagy a teljes hát masszírozását is bátran rájuk lehet bízni. A tökéletes víztisztaságot egy nagy teljesítményű, ezüst kolloidos kerámiaszűrő szolgáltatja, de a Capitolo a szórakoztatásunkban sem vall kudarcot.

Az alapfelszereltségnek számító szökőkút mellett a tíz színt prezentáló LED-es vízvilágítás is bevetési parancsra vár. De a szórakoztató brigád várjon csak a sorára. Addig legalábbis mindenképpen, amíg bele nem ununk a csillagok sziporkázó fényének vagy a feketén csillogó vízen táncoló megannyi apró fénypontnak a csodálatába. Amíg elegünk nem lesz a tücsökciripelésből és a lágyan duruzsoló hűvös nyáresti levegő cirógatásából, ami elől a kényeztető meleg víz ölelésében kereshetünk menedéket. Vajon ezt is meg lehet unni? Természetesen, ha a fúvókákat valóban használod és masszázsra állítod, mindebből semmit nem hallasz majd. De megunni még így sem fogod.

A Caldera Capitolo medencét megtalálja a forgalmazó weboldalán: www.calderaspas.hu

Írta: Peitli Csilla
További cikkek a szerzőtől
 Facebook