Csodákkal Nyitja Meg Kapuit a Nyári SpaTrend Expo

Igazi különlegességekkel indul az nyár utolsó, és egyben az év legnagyobb wellness kiállítása, az augusztusi SpaTrend Expo. Az évről-évre egyre népszerűbb, nemzetközileg is elismert rendezvény idény tényleg világkülönlegességekkel fűszerezi meg az egyébként is ízletes kínálatot. A több mint 50 kültéri jakuzzi mellett kerti bútorok, árnyékolók, grillsütők végtelennek tűnő választéka várja a látogatókat.


Igazi különlegességekkel indul az nyár utolsó, és egyben az év legnagyobb wellness kiállítása, az augusztusi SpaTrend Expo. Az évről-évre egyre népszerűbb, nemzetközileg is elismert rendezvény idény tényleg világkülönlegességekkel fűszerezi meg az egyébként is ízletes kínálatot. A több mint 50 kültéri jakuzzi mellett kerti bútorok, árnyékolók, grillsütők végtelennek tűnő választéka várja a látogatókat.

Jelentkezzen be akár most a SpaTrend Expo-ra és egy 2 főre szóló tiszteletjegyet és egy SpaTrend Gold kártyát küldünk Önnek ajándékba! Ezután nincs más dolga, mint látogatást tenni a wellness világába (2017. augusztus - 25.szept 2.)

Ide kattintva igényelheti tiszteletjegyét »»

 

Ki gondolta volna évekkel ezelőtt, hogy egy masszázsmedence formavilága olyan fontos szemponttá válik, mint a funkciója. A HotSpring mindig is élen járt az alapos és változatos hidromasszázs, a kiemelt energiatakarékosság és a 100 százalékos higiénia területén. A közel 40 éve legnépszerűbb jakuzzik gyártója idén egy olyan újdonságsorozattal rukkolt elő, amely nemcsak a hidromasszázsról alkotott képünket helyezi új perspektívába hanem a egyenesen újraértelmezi a dizájn fogalmát. A HotSpring ugyanis felkérte a világ egyik legmeghatározóbb formatervező csapatát, a BMW vonalvezetéséért felelős BMW DesignWorks USA-t, hogy álmodja meg a jelen és a jövő masszázsmedencéit. A project olyan jól sikerült, hogy azon még maga a HotSring is meglepődött. A BMW munkája nem egyszerűen szerethető formavilágot alkotott, hanem egy elhozta nekünk, és elérhetővé tette számunkra azt, amire csak 10 évvel ezután lennénk felkészülve. Az HotSpring stílusosan a Next Generation nevet adta az új masszázsmedencéinek, amelyek legfrissebb darabjai (Aria NXT és Vanguad NXT) élőben is megtekinthetők a SpaTrend Expon.

A SpaTrend Ügyvezetője, a SpaTrend Expo főszervezője Vezse Roland nemrég arra vállalkozott, hogy saját példáján keresztül segít a jakuzzi vásárlás előtt állóknak a választásban. A jakuzzi vásárlás dilemmájáról készült interjút érdemes megtekinteni:

Egy másik forradalmi újdonság, amely ha nem is rengeti meg a Földet, de egy kissé megmozgatja a jakuzzi tulajdonosok fantáziáját. Azt tudjuk, hogy a jakuzziba való bejutáshoz le kell vennünk a hőszigetelésért felelős thermotetőt. De nem midegy, hogy hogyan. Erre gondolt az osztrák Karl Timishl is, amikor megvásárolta élete első HotSpring Grandee medencéjét. Sokat morfondírozott azon, hogy hogyan lehet a tető leemelését olyannyira automatizálni, hogy ne is kelljen hozzáérnünk. A fejet próbáló feladatot öt év szorgos tervezgetése és folyamatos munkája során úgy oldott meg, hogy egy felsőbbrendű precíziós műszert hozott létre, amely ránézésre az ipari formatervezés csodájának számít. Ha az ember sokáig nézegeti, annyira beleszeret, hogy biztosan egy Foldaway tulajdonosa szeretne majd lenni. A jó hír az, hogy nem kell mást tennie, mint, venni egy HotSpring masszázsmedencét, és máris használhatja vadonatúj tetőemelőjét. A Foldaway ára ugyan vetekszik egy alsókategóriás személyautó listaárával, de nagyon jól mutat a BMW által tervezett NXT fedélzetén.

Az augusztusi SpaTrend Expo egyik legkülönlegesebb újdonsága az Endless Pools, egy valódi ellenáramoltatóval ellátott masszázsmedence, amelyet nemrég Tóth Tamás paralimpiai bajnokunk is kipróbált és mozgás szakértői is véleményezték

 

Ugyan az őszi Grill szezon még csak most kezdődik, a grillezés szerelmesei mégis egész évben használják kerti grill készülékeiket. Bemutatjuk Önöknek az ország legnagyobb grilláruházát, ahol már most kiválaszthatják az őszi grillezés legkiválóbb eszközeit. (webáruházunk: www.grillplaza.hu)

A Broil King kerti grillezői - legyen az faszenes, vagy gázgrill - egész évben segítséget nyújtanak kedvenc ételeink elkészítésében.

Az Ethos kerti bútorai azt az életérzést képviselik, amit a saját teraszunk kialakításával mindannyian szeretnénk átélni. A gyönyörű rattan fonással és Nautic bőrhuzattal készült teljesen időjárásálló különlegességek az idén is sok újdonsággal várják a SpaTrend Expo látogatóit. A látogatók nagy kedvence, és egyben Magyarország eddig legkedveltebb Ethos kerti bútora a Luxor ülőgarnitúra, melynek fotelét - amint az a képen is látható - extrém időjárási körülményeknek tettük ki, és így is megállta a helyét. Az elemekből összeállítható garnitúra minden családi ház udvarán, vagy lakás teraszán megállja a helyét, kellemesebbé téve hétköznapjainkat. Ha szeretné kihasználni az őszi kerti bútor akciókat, kérjük kattinson a Kerti bútor vásár weboldalára, és látogassa meg a SpaTrend bemutatótermeit még augusztus folyamán. www.kertibutorvasar.hu. A kertibútor Vásár a SpaTrend Expo kísérő rendezvénye, amely a kerti bútorokra, és a kerti grillezőkre helyezi a fő hangsúlyt.

A nyár hamarosan véget ér, a bútorok viszont még igen sokáig élvezhetők, különösen, ha az Italkero látványnak sem utolsó teraszfűtői gondoskodnak a szükséges melegről. Az olasz cég hangulatos gázmelegítői világszerte kültéri szórakozóhelyek és bárok esti hangulatáért és kellemes hőfokáért felelnek. 

 

 

 

Ha a túlzottan erős napfény akadályozná a teraszon való önfeledt időtöltésünket, akkor a Predex árnyékolástechnikai megoldásai lesznek segítségünkre, amelyek minden körülmények között képesek árnyékot biztosítani.

Aki a szokásos SpaTrend-es vendégszeretet mellett szeretné megismerni mindezeket az újdonságokat, vagy éppen csak egy kellemes nyári napot szeretne szeretteivel eltölteni egy kellemes helyen, a kiállítás szervezői nagy szeretettel várják. A SpaTrend Expo-ról mindenki élményekkel tér haza.

Információ és jelentkezés: www.spatrendexpo.hu

Címkék: