Profilom 2017. augusztus 19. Szombat - Huba

Csodákkal Nyitja Meg Kapuit a Nyári SpaTrend ExpoVilágújdonságok seregszemléje vendégszeretettel fűszerezve


Igazi különlegességekkel indul az nyár utolsó, és egyben az év legnagyobb wellness kiállítása, a SpaTrend Expo. Az egyre növekvő rajongótáborral rendelkező, évről-évre népszerűbb, nemzetközileg is elismert rendezvény idény tényleg világkülönlegességekkel fűszerezi meg az egyébként is ízletes kínálatot.

"A SpaTrend Expo-t 2007 márciusában azért hoztuk létre, mert szerettünk volna egy olyan fórumot teremteni, amely segítségével minden ember megismerheti a kültéri életmódot, és az azzal kapcsolatos eszközöket, bútorokat. Ennek céljával mutatjuk be kezdettől fogva a kerti bútorokat, a jakuzzikat a kerti grillezőket, a kerti és beltéri szaunákat, az úszómedencéket. Rendezvényünket az elmúlt évek során több, mint 10 ezer érdeklődő látogatta meg. Jöjjön el Önt is, és legyen a vendégünk egy finom kávéra, miközben megmutatjuk újdonságainkat!"

Ki gondolta volna évekkel ezelőtt, hogy egy masszázsmedence formavilága olyan fontos szemponttá válik, mint a funkciója. A HotSpring mindig is élen járt az alapos és változatos hidromasszázs, a kiemelt energiatakarékosság és a 100 százalékos higiénia területén. A közel 40 éve legnépszerűbb jakuzzik gyártója idén egy olyan újdonságsorozattal rukkolt elő, amely nemcsak a hidromasszázsról alkotott képünket helyezi új perspektívába hanem a egyenesen újraértelmezi a dizájn fogalmát. A HotSpring ugyanis felkérte a világ egyik legmeghatározóbb formatervező csapatát, a BMW vonalvezetéséért felelős BMW DesignWorks USA-t, hogy álmodja meg a jelen és a jövő masszázsmedencéit. A project olyan jól sikerült, hogy azon még maga a HotSring is meglepődött. A BMW munkája nem egyszerűen szerethető formavilágot alkotott, hanem egy elhozta nekünk, és elérhetővé tette számunkra azt, amire csak 10 évvel ezután lennénk felkészülve. Az HotSpring stílusosan a Next Generation nevet adta az új masszázsmedencéinek, amelyek legfrissebb darabjai metekinthetők a SpaTrend Expon.

Egy másik forradalmi újdonság, amely ha nem is rengeti meg a Földet, de egy kissé megmozgatja a jakuzzi tulajdonosok fantáziáját. Azt tudjuk, hogy a jakuzziba való bejutáshoz le kell vennünk a hőszigetelésért felelős thermotetőt. De nem midegy, hogy hogyan. Erre gondolt az osztrák Karl Timishl is, amikor megvásárolta élete első HotSpring Grandee medencéjét. Sokat morfondírozott azon, hogy hogyan lehet a tető leemelését olyannyira automatizálni, hogy ne is kelljen hozzáérnünk. A fejet próbáló feladatot öt év szorgos tervezgetése és folyamatos munkája során úgy oldott meg, hogy egy felsőbbrendű precíziós műszert hozott létre, amely ránézésre az ipari formatervezés csodájának számít. Ha az ember sokáig nézegeti, annyira beleszeret, hogy biztosan egy Fodaway tulajdonosa szeretne majd lenni. A jó hír az, hogy nem kell mást tennie, mint, venni egy HotSpring masszázsmedencét, és máris használhatja vadonatúj tetőemelőjét. A Foldaway ára ugyan vetekszik egy alsókategóriás személyautó listaárával, de nagyon jól mutat a BMW által tervezett NXT fedélzetén.

A rendezvényen a Károlyi Kert Medencecentrum jóvoltából úszómedencékkel is találkozhatnak a látogatók, és a kiállított komplett minimedencén keresztül megismerhetik az úszómedence építés folyamatát, és megtekinthetik a Nivovas gyönyörű úszómedence fedéseit is.

A nemzetközileg is nagy sikernek örvendő Nívóvas olyan Spa fedést mutat be, amely a masszázsmedence használhatóságát azok számára is hónapokkal megnyújtja, akik hűvsebb időben már nem szeretnének jakuzzizni.

Ugyan a Grill szezon már hamarosan véget ér, a grillezés szerelmesei mégis egész évben használják kerti grill készülékeiket.

A Broil King kerti grillezői - legyen az faszenes, vagy gázgrill - egész évben segítséget nyújtanak kedvenc ételeink elkészítésében.

Az Ethos kerti bútorai azt az életérzést képviselik, amit a saját teraszunk kialakításával mindannyian szeretnénk átélni. A gyönyörű rattan fonással és Nautic bőrhuzattal készült teljesen időjárásálló különlegességek az idén is sok újdonsággal várják a SpaTrend Expo látogatóit. A látogatók nagy kedvence, és egyben Magyarország eddig legkedveltebb Ethos kerti bútora a Luxor ülőgarnitúra, melynek fotelét - amint az a képen is látható - extrém időjárási körülményeknek tettük ki, és így is megállta a helyét. Az elemekből összeállítható garnitúra minden családi ház udvarán, vagy lakás teraszán megállja a helyét, kellemesebbé téve hétköznapjainkat. Ha szeretné meglátogatni a rendezvényt, kérjük kattinson a Kerti bútor vásár weboldalára, és igényeljen akciós katalógust. www.kertibutorvasar.hu. A kertibútor Vásár a SpaTrend Expo kísérő rendezvénye, amely a kerti bútorokra, és a kerti grillezőkre helyezi a fő hangsúlyt.

A nyár hamarosan véget ér, a bútorok viszont még igen sokáig élvezhetők, különösen, ha az Italkero látványnak sem utolsó teraszfűtői gondoskodnak a szükséges melegről.

 

 

 

 

 

Ha a túlzottan erős napfény akadályozná a teraszon való önfeledt időtöltésünket, akkor a Predex árnyékolástechnikai megoldásai lesznek segítségünkre, amelyek minden körülmények között képesek árnyékot biztosítani.

Aki a szokásos SpaTrend-es vendégszeretet mellett szeretné megismerni mindezeket az újdonságokat, vagy éppen csak egy kellemes nyári napot szeretne szeretteivel eltölteni egy kellemes helyen, a kiállítás szervezői nagy szeretettel várják. A SpaTrend Expo-ról mindenki élményekkel tér haza.

Információ és jelentkezés: www.spatrendexpo.hu

A SpaTrend Expo történetét megismerheti az új SPATREND magazinból.

Cikk szerzője: Vezse Roland
 Facebook