Profilom 2018. február 22. Csütörtök - Gerzson

Csoportos masszázsélmény hát- és lábfájósaknak


Bármennyire is terjed az önmaguknra szánt minőségi időbe vetett hit, még mindig kevesen áldoznak a rendszeres masszázs oltárán. A testünk minden izom és íncsoportját megmozgató masszázs képes energetizálni az egész szervezet és megszabadít merev nyaktól, fájó achillestől és elgémberedett háttól.

A rendszeres masszázs a pillanatnyi felüdülésen túl jóval többet adhat nekünk és a csaldáunknak. A gyerekeknek a vizi játékok és a vízbiztonság elsajátításának színtere, az időseknek pedig az aktív életmód megőzésének lehetősége. A lazító, kényeztető, terápiás célú masszázst az egész család együtt élvezheti a 6 személyes Geneva medencében, ami rengeteg befúja miatt változatos masszázsprogram kínálattal rendelkezik. A megvilágítható szökőkúthoz hasonló látványelemei egészen különlegessé tehetik a fürdés élményét és a családi együttlétet.

SpaTrend masszázsmedence szakértői személyes tapasztalatukkal és tudásukkal szívesen beszélgetnek önnel a legfrissebb jakuzzi trendekről, a masszázsmedence élettani hatásairól, és mindenben segítségére lesznek, hogy a lehető legjobban válasszon, és megtalálja otthoni wellness terének legfontosabb elemét: saját masszázsmedencéjét és a hozzá passzoló kiegészítőket!

Írta: Peitli Csilla
További cikkek a szerzőtől
 Facebook